Потврђено: Милићеву 4,5 година затвора

Апелациони суд потврдио је пресуду Марку Милићеву у случају "Кантримен", који је осуђен на четири и по године затвора због смрти Луке Јовановића (21) .

Србија 28.06.2016 | 18:20
Потврђено: Милићеву 4,5 година затвора
Пресуда куму Милићева, Братиславу Весовићу (на годину дана затвора) такође је потврђена, док је пресуда таксисти Саши Јанковићу (условна казна на седам месеци) укинута, и случај је враћен на поновно суђење.

За изазивања несреће на Бранковом мосту 25. јула прошле године, када је погинуо Лука Јовановић, а повређен Марко Брцан Милићев је добио две године, а за непружање помоћи 2,5 година затвора. Забрањено му је и да по изласку из затвора вози аутомобил наредне три године.

Суд је прогласио кривим и његовог кума Братислава Весовића за пружање помоћи да сакрије "мини кантримен" који је возио при удесу и одредио му казну од годину дана затвора.

Таксиста Саша Јанковић проглашен је кривим, јер је превезао пријатеље Милићева после несреће, возио иза "мини кантримена" на захтев путника Николе Лепана, видео да је возило оштећено, а није то пријавио. Њему је одређена условна казна од седам месеци затвора, коју неће одлежати уколико у наредне три године не почини неко ново кривично дело.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Нео

28.06.2016 16:57

Један ЦОВЕК, ииии једнаааа ПАТКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

уи

28.06.2016 17:04

Зарез заборавили избрисати, увек гресе ови правосудни органи.

ОДГОВОРИТЕ