Potvrđeno: Milićevu 4,5 godina zatvora

Apelacioni sud potvrdio je presudu Marku Milićevu u slučaju "Kantrimen", koji je osuđen na četiri i po godine zatvora zbog smrti Luke Jovanovića (21) .

Srbija 28.06.2016 | 18:20
Potvrđeno: Milićevu 4,5 godina zatvora
Presuda kumu Milićeva, Bratislavu Vesoviću (na godinu dana zatvora) takođe je potvrđena, dok je presuda taksisti Saši Jankoviću (uslovna kazna na sedam meseci) ukinuta, i slučaj je vraćen na ponovno suđenje.

Za izazivanja nesreće na Brankovom mostu 25. jula prošle godine, kada je poginuo Luka Jovanović, a povređen Marko Brcan Milićev je dobio dve godine, a za nepružanje pomoći 2,5 godina zatvora. Zabranjeno mu je i da po izlasku iz zatvora vozi automobil naredne tri godine.

Sud je proglasio krivim i njegovog kuma Bratislava Vesovića za pružanje pomoći da sakrije "mini kantrimen" koji je vozio pri udesu i odredio mu kaznu od godinu dana zatvora.

Taksista Saša Janković proglašen je krivim, jer je prevezao prijatelje Milićeva posle nesreće, vozio iza "mini kantrimena" na zahtev putnika Nikole Lepana, video da je vozilo oštećeno, a nije to prijavio. Njemu je određena uslovna kazna od sedam meseci zatvora, koju neće odležati ukoliko u naredne tri godine ne počini neko novo krivično delo.

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Neo

28.06.2016 16:57

Jedan COVEK, iiii jednaaaa PATKA!

ODGOVORITE
Name

ui

28.06.2016 17:04

Zarez zaboravili izbrisati, uvek grese ovi pravosudni organi.

ODGOVORITE