Обрачун црногорских кланова у Новом Саду

У пуцњави која се синоћ око 21.30 догодила у Улици Васе Стајића у Новом Саду, повређени су Слобо Кашћелан, који важи за вођу которског клана и његов телохранитељ Владан Вучковић из Херцег Новог.

Србија 28.06.2016 | 09:18
Обрачун црногорских кланова у Новом Саду
Кашћелан и његов телохранитељ налазили су се у црном "Аудију А6", цетињских регистарских таблица, када је за сада непозната особа на мотору запуцала у аутомобил. Том приликом, тешке телесне повреде задобио је Кашћелан. Он је збринут у Ургентном центру и није у животној опасности. Вучковић је задобио лакше телесне повреде и после указане лекарске помоћи задржан је на лечењу.

Околне улице биле су затворене за време увиђаја, а цио град је био блокиран у потрази за нападачима. Кашћелан, према евиденцијама полицијских служби, важи за вођу једне од криминалних група у Котору. Испитиван је у случају ликвидације Саше Марковића, који је наводно био случајна жртва, а убијен је пре тачно годину, али и Горана Ђуричковића, који је наводно био "таргет" и, како се спекулисало, направио  грешку, коју му налогодавци нису опростили.


 
Након убиства Александра Марковића, полиција је детаљно претресала куће Кашћелана, али том приликом нису ништа нашли. Кашћелан је неправоснажно осуђен на две године и осам месеци затвора због покушаја убиства Игора И. Марковића (39).

Извор: Србија Данас/Курир

Коментари / 0

Оставите коментар