Зоран Бабић се провозао "ваздуплоховом"

Зоран Бабић, функционер СНС, није губио време током боравка у Њујорку, већ је разгледао град из хеликоптера, што кошта и до 1.300 долара, сазнаје „Блиц“.

Србија 27.06.2016 | 22:59
Зоран Бабић се провозао "ваздуплоховом"
Некадашњи шеф посланичке групе напредњака одлетео је прошле недеље првим летом до Њујорка. То му, међутим, није било довољно, већ је ишао и у панорамско разгледање града хеликоптером.

Овај излет у Њујорку могућ је само богатијим туристима јер цена карте, било да летите сами или са другим туристима, није ситница ни за европски џеп, а камоли за српског посланика.

Приватна вожња овим хеликоптером кошта 1.300 долара, а уколико има више туриста, цена је између 200 и 300 долара плус такса.

„Блиц“ је ‘ухватио’ бившег шефа напредњака како стрпљиво чека у реду да купи карту за хеликоптерско панорамско разгледање. Јуче није било могуће сазнати какву карту је Бабић купио.

Ова привилегија богатијих - туристичко разгледање из ваздуха Велике јабуке, траје око пола сата.

Зоран Бабић је одраније познат као неко ко има склоности ка туризму. Он је у породичној кући у Врњачкој бањи отворио пансионе које је рекламирао, а за информације оставио свој број телефона. Када је избила афера због Бабићевих пансиона, он је изјавио да су пансиони власништво његове мајке.

Бивши шеф скупштинских напредњака тренутно је на чекању на неку државну функцију. Одбио је место генералног секретара СНС, а радо би, како се наводи, себе видео на неком министарском месту или у најгорем случају као првог човека „Путева Србије“.

Карту за први лет до Њујорка из Београда после тридесетак година купио је, према сазнањима “Блица“, у време када је шеф СНС и мандатар Александар Вучић требало да путује. То је за Бабића била прилика да на преко десет хиљада метара висине десетак сати проведе ближе шефу и могућој функцији. У међувремену Вучић је одустао од лета, а Бабић полетео.

Овај функционер је за авионску карту морао да издвоји око 400 евра. Ако се томе придода панорамско разгледање, и то оно јефтиније, то је цела посланичка плата коју прима и наредних шест месеци по престанку функције.

НЕПРИКОСНОВЕНИ КРАЉ ЛАПСУСА

Бабић је неприкосновени краљ лапуса, а неславну титулу је добио када је уместо ‘ваздухоплов‘ изговарао ‘ваздуплохов‘.

После су се нанизали бисери попут оног када је уместо светлосних година изговарао свемирске године...

Извор: Блиц
 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хм

27.06.2016 21:25

Типични балкански љакасе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нео

28.06.2016 09:22

Ех да је љаксе у питану било би супер...овај је морон!

Name

Лаз

28.06.2016 01:12

30 минутни лет изнад Неw Yорка коста 500$

ОДГОВОРИТЕ