Неуспјели атентат на вођу которског клана

Слободан Слобо Кашћелан (53), којег црногорска полиција означава као вођу которског клана, рањен је јуче у нападу на аутомобил марке "Ауди" у центру Новог Сада.

Србија 27.06.2016 | 16:40
Неуспјели атентат на вођу которског клана
Како наводе наши извори Кашћелан је добио метак у стомак, а у рафалној паљби у којој је испаљено више од 15 метака, три су прошла кроз стакло на вратима возача, један је завршио у стубу који дели предња и задња врата и један у задњем стаклу аутомобила марке "Ауди А6".

Како кажу у Клиничком центру Војводине, Кашћелан је примљен са тешким телесним повредама, али се опоравља и није животно угрожен. Поред њега са лакшим повредама прошао је, како се верује, његов телохранитељ, В.В. такође из Црне Горе.



звор из новосадске полиције каже да постоји могућност да је у питању наставак обрачуна криминалних група из Црне Горе, јер је пре непуна два месеца у Тивту рањен Которанин Милош Радоњић, за којег се верује да је члан клана који Кашћелан предводи.

Неколико дана после те пуцњаве у Котору је пуцано на Тамару Звицер, супругу Радована Звицера, који заједно са Кашћеланом слови за вођу те которске групе. После пуцњаве у којој није било повређених, на лицу места појавио се и сам Кашћелан.

Очевидци догађаја које су репортери "Блиц-а" јуче затекли на улици нису могли да верују у оно што су видели. Како кажу, на улицама је било много људи, а ситуација је утолико тежа јер се изрешетани "Ауди" зауставио буквално поред баште једног кафића.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пасха

27.06.2016 22:06

Само се рокајте

ОДГОВОРИТЕ