Neuspjeli atentat na vođu kotorskog klana

Slobodan Slobo Kašćelan (53), kojeg crnogorska policija označava kao vođu kotorskog klana, ranjen je juče u napadu na automobil marke "Audi" u centru Novog Sada.

Srbija 27.06.2016 | 16:40
Neuspjeli atentat na vođu kotorskog klana
Kako navode naši izvori Kašćelan je dobio metak u stomak, a u rafalnoj paljbi u kojoj je ispaljeno više od 15 metaka, tri su prošla kroz staklo na vratima vozača, jedan je završio u stubu koji deli prednja i zadnja vrata i jedan u zadnjem staklu automobila marke "Audi A6".

Kako kažu u Kliničkom centru Vojvodine, Kašćelan je primljen sa teškim telesnim povredama, ali se oporavlja i nije životno ugrožen. Pored njega sa lakšim povredama prošao je, kako se veruje, njegov telohranitelj, V.V. takođe iz Crne Gore.



zvor iz novosadske policije kaže da postoji mogućnost da je u pitanju nastavak obračuna kriminalnih grupa iz Crne Gore, jer je pre nepuna dva meseca u Tivtu ranjen Kotoranin Miloš Radonjić, za kojeg se veruje da je član klana koji Kašćelan predvodi.

Nekoliko dana posle te pucnjave u Kotoru je pucano na Tamaru Zvicer, suprugu Radovana Zvicera, koji zajedno sa Kašćelanom slovi za vođu te kotorske grupe. Posle pucnjave u kojoj nije bilo povređenih, na licu mesta pojavio se i sam Kašćelan.

Očevidci događaja koje su reporteri "Blic-a" juče zatekli na ulici nisu mogli da veruju u ono što su videli. Kako kažu, na ulicama je bilo mnogo ljudi, a situacija je utoliko teža jer se izrešetani "Audi" zaustavio bukvalno pored bašte jednog kafića.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pasha

27.06.2016 22:06

Samo se rokajte

ODGOVORITE