Оштро: И НДП против медијског пореза!

Умјесто што навија и лобира за додатне намете грађанима у виду новог медијског пореза, тзв. Јавни сервис РТРС би могао да уштеди на енормном плаћању људи са стране и исплатама подобним радницима по уговору, надводи се у саопштењу НДП-а.

Република Српска 26.06.2016 | 19:13
Оштро: И НДП против медијског пореза!
Умјесто да тзв. Јавни сервис раскрсти са појединим кабинетима и посвети се истраживачком и професионалном новинарству, његов менаџмент који се школовао у кабинету Милорада Додика и Жељке Цвијановић покушава да грађанима фактурише јавашлук, незнање и слијепо полтронство своме лакташком шефу, наводи се у саопштењу и додаје: 

Умјесто да поштује Закон на основу којег и постоји, тзв. Јавни сервис, се изругује елементарним правима грађана на објективно информисање, друго и другачије мишљење, супротан став, право на исправку и све оно што је већ одавно пракса у демократским друштвима. Али, тзв. Јавни сервис РТРС не би ни био такозвани да није самозвани заштитник лика и дјела „драгог вође“.

Коначно, умјесто да се, тзв. Јавни сервис етаблира као сервис свих грађана, он је одлучио бити мегафон Милорада Додика и његових коалиционих трабаната. Одлучио је да људује, шурује и тихује са разним самозваним аналитичарима и пљачкашима Буџета Републике Српске попут Стефана Каргановића, америчког држављанина и хохштаплера интернационалног кова, самозваног српског лобисте по задатку и интересу, али не и опредјељењу, са сисаљком забоденом у Буџет Републике Српске. Та сисаљка нас је до сада олакшала за цијела два милиона марака, наводи се у саопштењу НДП-а.

За лица са потјерница и друге пљуваче по опозицији – врата те медијске куће су увијек отворена.

Не искључујући могућност протеста пред ТВ Бастиљом у Бања Луци, питамо пензионере Републике Српске: да ли ће и они устати против најаве новог намета на њихове биједне пензије.

Јер од 32 милиона, која би као нови харач била наметнута грађанима, значајан дио би био од пензија, а те милионе би по већ виђеном рецепту крчмили разни Ђаковићи, Лазански, Каргановићи..., плаћени и потплаћени, јавни и тајни критичари и скривени политичари.

(Народни демократски покрет)

Коментари / 0

Оставите коментар