Славни Британци разочарани Бреxитом

Славни Британци разочарани су избором становника Велике Британије који су на јучерашњем референдуму подржали излазак ове земље из Европске уније.

Свијет 25.06.2016 | 09:00
Славни Британци разочарани Бреxитом
Ј. К. Роwлинг, британска књижевница знана по својој фантастичној серији романа Харрy Поттер, написала је да ће сада Шкотска тражити независност додајући да ће британски премијер Давид Цамерон остати упамћен као политичар који је растурио двије уније, а што се није морало десити.

Британски модел Алеxа Цхунг написала је низ сочних псовки у поводу одлуке о изласку Велике Британије из ЕУ. Ништа мање емотивну реакцију није имала ни поп звијезда Лиллy Аллен који је уз псовке истакла да ће Цамерон остати упамћен као један од најгорих премијера у историји.

Енглески глумац, комичар, писац и музичар Хугх Лаурие дотакао се утицаја пада вриједности фунте на љубитеље фудбала, а који путују Европом због Европског првенства. Он је упозорио да је "прва пукотина у малтеру" то што ће енглески навијачи плаћати 25 фунти за флашу пива већ у понедјељак.

Британски професионални играч сноокера Ронние О'Сулливан казао је како је вријеме за напуштање УК-а.

"Мислим да се ово мјесто распада по шавовима. Можда се преселим у Њемачку", написао је О'Сулливан.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

пунца

25.06.2016 08:05

Тсцхüс ЕУ- гех мит Готт- У политики ниста НИЈЕ слуцајно. 23..6.2016 Разпад ЕУ је бил изпланиран , 23.6.1991 Распад Југославије је био Унапријед испланиран...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боро

25.06.2016 15:04

Аустрија је такође зрела и губи много са ЕУ политиком

Name

Имам осип од оваквих

25.06.2016 13:13

Јесу славни, никад чуо за њих. Лупетају.

ОДГОВОРИТЕ