БиХ: Успио да избјегне терористички напад

Зеничан Алмир Халиловић који живи у немачком Виернхеиму био је један од талаца наоружаног мушкарца који је јуче поподне отворио ватру у комплексу кина у овом граду. Халиловић је у разговору за Клиx.ба испричао како је успео да побегне из просторије у којој је био заточен.

Босна и Херцеговина 24.06.2016 | 09:30
БиХ: Успио да избјегне терористички напад
Он је рекао како се у тренутку пуцњаве задесио у тоалету у склопу кина.
 
"Из кабине тоалета изашао је мушкарац који ми је рекао да легнем на под. Стајао је иза мене и држао аутоматску пушку АК-47", рекао је Халиловић.

Додао је да је наоружани мушкарац пришао радницима комплекса тражећи од њих да закључају врата у кину.

"У том тренутку на поду сам се померао према вратима и он је то приметио. Обратио ми се рекавши да ћу, ако то још једном поновим, бити мртав", наставља Халиловић.

Убрзо након тога нападач је, како наводи Халиловић, све људе који су се налазили у ходнику натерао да се склоне у салу кина.

"Пришао је жени која ради на каси и тада сам искористио прилику и истрчао из кина. Чуо сам након тога да је пуцао четири пута", казао је Халиловић додајући како га је одмах по изласку дочекала полиција која га је испитала.

Подсећамо, наоружани мушкарац којег је јуче усмртила полиција у немачком граду Виернхеиму, имао је бомбу и носио је појас са експлозивом, објавио је лист Билд.

Бомбу је пронашла полиција након пуцњаве у кину на западу земље, у које је наоружани и маскирани нападач ушао око 15 сати.

Очевици су испричали да је мушкарац у доби између 18 и 25 година те да је говорио "лошим њемачким језиком".

Извор: Клиx.ба
Фото: Билд.де

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ШОЈИЋ

24.06.2016 07:43

ПОДМЕЋУ, И КЛЕВЕЋУ. ТАКО МЛАД ЧОВЈЕК А ТЕРОРИСТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко лазе

25.06.2016 05:11

Немацка јавност је обавестена да је "нападац" био,Немац,младји, здравствено нестабилан цовек,са два "пласљивца" или гасна пистоља, свеједно.

ОДГОВОРИТЕ