СзП био окидач за европске интеграције

Министар иностраних послова БиХ, Игор Црнадак осврнуо се на коментаре појединих медија да у оквиру Савеза за промјене постоје они који коче европски пут. Црнадак то демантује, а демантује и наводе да се српски члан Предсједништва БиХ, Младен Иванић у својим политичким ставовима све више приближава Милораду Додику.

Република Српска 23.06.2016 | 21:00
СзП био окидач за европске интеграције
Савез за промјене и тадашњи предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић су својевремено били покретач новог таласа на европском путу БиХ, каже Игор Црнадак и демантује коментаре да је Савез за промјене тај који опструише европски пут.

Црнадак се осврнуо и на најављени недељни састанак код пресједника Републике Српске Милорада Додика, у вези са адаптацијом Споразума о стабилизацији и придруживању, тражећи да се пољопривредницима до недеље  исплати 30-ак милиона марака, колико им се дугује.

Црнадак сматра да се политика Младена Иванића, у посљедње вријеме, није приближила политици Милорада Додика.

Додиков позив српским представницима у заједничким институцијама БиХ да блокирају било какво одлучивање док се ријеши проблем пописа Црнадак каже да нема проблем ни са каквом одлуком која буде заједно и јединствено донесена, али да не жели да буде жртва СНСД-ове политике.

Референдум у Великој Британији и његови резултати не би требало да има велики утицај на БиХ и њене грађане, али би било боље да исход буде останак у оквиру Европске уније, закључио је Црнадак.



(БН телевизија)

(Фото: БН телевизија)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ако

23.06.2016 13:52

Црнадак остави се политизирања и Додика. Додик је пролазна категорија а Република Српска мора бити изнад дневне политике.м. Мслис да се Бакир и Фахро воле!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бали..

23.06.2016 17:06

Дудук се игра с вама беба са звецком.

ОДГОВОРИТЕ