Нова криза је дио изборног инжењеринга

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић у интервјуу за СЕНС изјавио је да је парализа рада институција на државном нивоу извјесна, јер се дошло до ситуације када власт не вјерује једна другој и када нема компромиса због страха да ће неко некога преварити.

Република Српска 22.06.2016 | 17:23
Нова криза је дио изборног инжењеринга
Босић је потврдио да је врло извјесна кулминација кризе функционисања институција на нивоу државе која може доћи и до тачке потпуног урушавања, јер је концепт договарања и изградње повјерења злоупотријебљен самосталном одлуком о методологији обраде пописних података.

Изазивање новонастале кризе у БиХ Босић је окарактерисао као дио предизборног инжењеринга, који је, како каже, почео много раније.

„Склоњене су у страну теме у вези са економијом, корупцијом борбе против криминала и стварне животне теме сада су у десетом плану. Тиме се враћамо у круг политике којим се БиХ креће посљедњих 25 година, а коју карактерише политика сукоба. Овде се веома лако могу препознати политичари који играју на ту карту и који врло радо својим активностима изазивају међунационалне тензије. Један од њих је свакако Милорад Додик, а сличну игру игра и Бакир Изетбеговић", прецизирао је Босић.

Ситуације као што су Иницијативе око пресуда Уставног суда БиХ у вези са Даном Републике Српске и велика гужва због назива босанског или бошњачког језика, мобилизација дјеце да служе у политичке сврхе у вези са ти питањем, према Босићевим ријечима, значајно су допринијеле подизању тензија.

„Овде се додаје уље на ватру и подгријава атмосфера, а читав политички живот пребацује се на колосијек који је овде више пута виђен и увијек има исти епилог", навео је Босић.

Он је подсјетио је да је лично био учесник политичког договора да се одлука о методологији објављивања пописа одгоди до краја године како би се постигло прихватљиво рјешење за све.

„Тај договор је изигран изненадном одлуком директора Агенција за статистику БиХ Велимира Јукића да без консултација сам прогласим методологију пописа, што је проузроковало насталу кризу. Ако још томе додамо да је Јукић непосредно прије доношења одлуке био позиван и саслушаван тим поводом у Тужилаштву БиХ, онда постаје јасно да ту није све регуларно", казао је Босић.

Додао је да ни на хитној сједници Парламента БиХ није било воље да се приступи рјешавању овог проблема.

Говорећи о узроцима насталих проблема лидер СДС-а наводи да је све кренуло великом мобилизацијом са свих страна у коју су се осим политичара укључили и вјерски лидери.

„Поручујући народу како тај попис има специјални тајанствени значај, они су код народа створили атмосферу да је то питање живота или смрти. Посљедица тога је много нетачних података, јер су људи помислили да због неких националних интереса морају давати лажне информације како не би наштетили неким специјалним интересима", рекао је Босић, додајући да грешке у пописном материјалу о неким питањима сада иду и до 20 одсто.

Резултат тога је, према његовим ријечима, да са једне стране имате нетачне податке пописа, а са друге кризу, јер међу политичарима сада постоји велико неповјерење.

Према његовом мишљењу други дио је много опаснији, јер све што се договори може на крају бити изиграно.

Подсјетио је да приједлог, да се накнадно промијени закон, како би се смирила ситуација и резултати објавили до краја децембра, није прихваћен од оних који мисле да ће нешто искористити од ове ситуације.

„Уколико нема спремности код бошњачке и хрватске стране да се поново вратимо на постигнути договор и да пролонгирамо одлуке о попису до јануара, онда је то једна врста насилног прегласавања. Осим тога, имамо ситуацију да било који договор неће имати легитимитет, јер не можете правити компромисе ако мислите да ће вас неко преварити", истакао је лидер СДС-а.

Коментаришући иницијативе за повлачење српских представника из институција Републике Срспке, Босић је рекао да није сигуран да би то могло донијети нешто добро било коме, нити да би могло ријешити ову ситуацију.

Говорећи о предстојећим локалним изборима, Босић је рекао да ће изборна трка бити врло офанзивна, јер се сударају двије потпуно различите концепције – постојећа која идеологијом сталног страха, конфликата и опасном реториком жели наставити да влада сијањем илузија, а на другој страни је Савез за промјене који грађанима нуди предуслове за достојан живот свих, а не само привилегованих слојева.

„Ми нудимо више радних мјеста, бољи систем образовања, сигурнију здравствену заштиту, више рада, реда и међусобног поштовања", изјавио је Босић у интервјуу за СЕНС.

Босић је казао да ће Република Српска самостално објавити податке пописа становништва и рекао да је кључ неспоразума око 600 хиљада грађана који нису резиденти БиХ.

Он сматра да је коректно да се објаве стварни подаци, а не подаци који ће бити измиксани разним методологијама.

„Уколико то неће да уради Завод за статистику БиХ, очекујем да то за територију Републике Српске учини Завод за статистику Републике Српске. Нека изнесу праве податке и нека ништа не крију. Значи, ми само тражимо да се објаве прави подаци без инжењеринга, који треба да послуже некоме за друге потребе", закључио је Босић.

Коментари / 47

Оставите коментар
Name

забораван

22.06.2016 15:27

Заборавио си Босицу и полицијске вјезбе близу Сребренице. Кад си фино и лијепо тудје двористе описао, дај мало сад и своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

22.06.2016 15:41

То је у РС нормално. Традиционално.

Name

Само јако

22.06.2016 19:14

Вежба полиције на својој територији у било ком тренутку и на било ком мјесту је легална и легитимна. Сви они који немају шта да крију или нису склони кримогеном понашању немају се чега плашити.

Name

ре само јако

22.06.2016 19:56

А ста би било да у Дрвару то раде? Одмах би рекли атак на Србе. Дај молим те. У бивсој Југи се знало кад Мјесна Заједница организује цисцење парка, да не говорим вјезбама ЦЗ, а ово ко фол скривено и ето нас нападају ванземаљци ко Дану независности.

Name

са

22.06.2016 20:15

Вјезбе се најављују. Нароцито ако је то у осјетљивом подруцју. Замисли да Специјалци у Сарајеву ненајављено раде вјезбу у близини ентитетске границе. Каква би реакција била из РС-а?! Наравно то би било и легално и легитимно,зар не?! Лијепо ти написа за Дрвар

Name

???

22.06.2016 15:28

Босић је казао да ће Република Српска самостално објавити податке пописа становништва и рекао да је кључ неспоразума око 600 хиљада грађана који нису резиденти БиХ. Ста је ово сада? Прво реце 600 до 700, сад додаде хиљаде? А овамо се цијело вријеме говори 190000. Ајмо се висе одлуцити колико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отадзбина

22.06.2016 22:38

Недај се Младене,мафијаски злотвори стално подмецу и клевецу,свјесни су они да си им ти највеци камен у ципели зато и ударају само на тебе.

Name

Ако

22.06.2016 15:30

Босицу у свему се слазем са наведеним али имам питање? Како и на који нацин мислите запослити висе људи? Само толико. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

22.06.2016 15:32

Иако се не слазем са вецином негових ставова госодин Младен Босиц је једини политицар у БиХ којег постујем и мислим да је цовјек коме се мозе вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

22.06.2016 15:32

Једини реалан,принципијалан и коректан српски политицар.Свака цаст Младене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

22.06.2016 15:32

А ти радис у инзењерингу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

клапац

22.06.2016 15:36

Све исправно речено. Оголио је багру до кости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није бас

22.06.2016 15:47

А и Босиц је дио те багре. Знаци оголио је и себе јер у политици нема невиних

Name

Драган

22.06.2016 16:19

Изгубио све изборе не смије Додику на црту сада прави алиби сто це изгубити и локалне...Ма успјесан политицар нема ста...

Name

клапац

22.06.2016 17:19

"Није баш", нико није светац, али у односу на Додика, Човића и Изетбеговића, Босић јесте скоро па светац. Споменута тројица су дно дна. А и многи други који су у политици. Све је крив народ који их изгласава. Нешто они и покраду али ипак је до народа.

Name

зајебант -реални

22.06.2016 15:36

„Склоњене су у страну теме у вези са економијом, корупцијом борбе против криминала и стварне животне теме сада су у десетом плану. Тиме се враћамо у круг политике "којим се БиХ креће посљедњих 25 година, а коју карактерише политика сукоба. Овде се веома лако могу препознати политичари који играју на ту карту и који врло радо својим активностима изазивају међунационалне тензије. Један од њих је свакако Милорад Додик, а сличну игру игра и Бакир Изетбеговић", прецизирао је Босић." АКО СИ ТИ И ИВАНИЋ БОЉИ ОД ОВОГ ДВОЈЦА ЗАСТО СТЕ СЕ ОНДА ЗАКАЧИЛИ КО ПИЈАНАЦ ПЛОТА ЗА ТАЈ ПОПИС.. ПОРЕД СВИХ ТИХ ЕКОНОМСКИХ ПРОБЛЕМА, КОРУПЦИЈЕ ИТД. ..укратко, показао си да си обични неспособњаковић који баш попут Додика нема ста друго понудит осим изазивања сукоба и млаћења празне сламе... Чуј, Додик крив.. а који Q.... ти и Иванић толико лапрдате о попису, кад знате да од тога нема ништа и да ће бит како ЕУ и ММФ кажу.. Осим тога, Додик вас је навукао, па ви из Савеза за промјене сад више вриштите Ии замјерате се странцима) више него он... :Д ..он се сад са својим пајдашем Човићем слатко смије вашој наивности.... Е мој Босићу.. мислио сам да си паметнији и мудрији

ОДГОВОРИТЕ
Name

маните се зајебанције

22.06.2016 16:26

У чему се то огледа Босићева наивност?Да ,у свему овоме једно је тачно да је за нашег предсједника политика зајебанција.А за народ који није под окриљем снсд живот је све осим зајебанције.Зар Босић није одбио до сада већ неколико тих зајебанција ,Референдум И ,па Рефередндум ИИ ,механизам кординације .И како је то завршило -кад су РЕФЕРЕНДУМИ?Зар попис није припреман и одржан у вријеме кад је СНСД био у власти на нивоу БиХ,..Па зар већ тад није могло и требало рјешити све механизме заштите?Ајд објаните свом напаћеном народу кога зајебавате већ 10 и више година шта се ово дешава,зашто нас излуђујете причом драги снсд-овц:сад ваља НАТО И ЕУ па не ваља,па препустиште војску на ниво БиХ а сад браните државну .Ваш напаћени народ ,а сви ви заборављате да тај народ претстављате,интересује само од чега и како живјети тј гдје нестаде богаство РС.

Name

милица

22.06.2016 16:28

Управо тако и ја мислим.

Name

ТРН

22.06.2016 15:39

Ови ако овако наставе неце бити ни једног муслимана убосни сад одједном 700000

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дилема

22.06.2016 15:44

Па због чега се не вратите на колосјек борбе против криминала? Зар није Мркшић кадар СДС, као и директор СИПЕ? Због чека се не вратите на економију, па ваш кадар је министар спољне трговине и економских односа! Због чега не завршите проблеме са људским правима? Па ваш кадар је замјеник у том министарству! Због чега странци не разумију стање? Па ваш кадар је министар иностраних послова! Откуда забога проблеми у Предсједништву када је ваш Иванић његов члан?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Дилема

22.06.2016 16:04

Мозда мало преостро али то је то.

Name

ДЕ ГОТХИА

22.06.2016 16:22

ТАЧНО... ГОСПОДИНЕ БОСИЋУ... ОПЕТ И ПО КО ЗНА КОЈИ ПУТ СТЕ ПУСТИЛИ ИНИЦИЈАТИВУ ДОДИКУ... ДРАГАН ЧОВИЋ ВАС У ДОГОВОРУ СА ДОДИКОМ, ИГРАЈУЋИ СЕ "ВУЧЕ ЗА НОС"... БОШЊАЦИ И БАКИР СИГУРНО НИСУ НИКАКВ ПРОБЛЕМ ЗА СРБЕ ДАНАС... БУКВАЛНО ОТВАРАТЕ ВРАТА У ПОДМОРНИЦИ ПОД ВОДОМ... УГУШИЋЕ ВАС ДОДИК, БАКИР И ЧОВИЋ ЗАЈЕДНО СА ИВАНИЋЕМ - А БИЛИ СТЕ ЈЕДИНА НАДА КОЈА МОЖЕ ДОНИЈЕТИ ПРОМЈЕНЕ И ПОЧЕТИ БОРБУ ПРОТИВ КРИМИНАЛА

Name

Једино логично питање

22.06.2016 20:05

Шта ће СДС-у министри када не шта да ради са њима. Сто пута их је питала Сузана Радјен "да ли опозиција има неки план"! На крају је испало да никакав заједнички план нису имали.

Name

горан

22.06.2016 15:52

А дали су дио тог 'предизборног инзињеринга' вјезбе полиције РС бас у Сребреници ?? Неста не цух да је Босиц то поменуо или цак и осудио обзиром на пресуде суда у Хагу. Засто рецимо те [по мени провикативне] вјезбе нису одрзане у Билеци, Нервесињу гдје је током рата 1992-95 било релативно мирно ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојадин

22.06.2016 16:09

Босицу пусти паламу.ење,имас ли ти какав прииједлог за рјесење или бар као Миле кази јавно народу да се спреми за друго поувријеме па ко воли нек изволи

ОДГОВОРИТЕ
Name

нисам невинасце

22.06.2016 16:31

Испаде Босиц невинасце. А сви ми који зивимо на Балкану висе него добро знамо да у политици нема невиних јер влада мото: 'Све за власт и ако треба рецицу и да је моја мајка издајник'

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаврило

22.06.2016 16:31

ре-стојадинКакво рјешење ти хоћеш? Послије деценијске пљачке и рушења институција,расељавања,арчења природних ресурса хоћеш експресно рјешење.Има, ако нећеш чекати Додиково друго полувријеме фантомку на главу.ре-дилемаПокренута је борба против криминала али тешко иде: у СИПИ је већински кадар који годинама нијемо посматра ову пропаст,тужилаштва су 100% на страни бијелог криминала и корупционаша(и сами су значајан дио тога),а,медији су,сем пар изузетака, у служби криминалаца,Без уличне подршке народа ништа се неће покренути..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО КОЛУМБО

22.06.2016 16:33

БРАВО КОЛУМБО, ДОБАР ИНЖЕЊЕРИНГ НАМЈЕСТИТИ ДА ЈЕ ЈЕДНИХ ПРЕКО 50 ОДСТО. БАШ НАКО ИЗБОРНИ ИНЖЕЊЕРИНГ. САМО ТИ ТО НЕ СХВАТАШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуки

22.06.2016 16:47

Е мој Босицу јест вас Додик навукао немате појма колико,нема те ви појма за тајне састанке Иваница и Додика и да послије локални избора коалицију праве СНСД-е и ПДП и да вам Иваниц сваки дан забија ноз у леђа.2.Ко је правио тај закон о попису? Зар то није био Додик и он је написао у том закону да Јукиц има право самостално донијети одлуку о објави резултата обратите се њему ако имате ста против тог пописа 3. Како то богати РС-а има могуцност самостално да објави резултате пописа кад је пописни материјал под ингеренцијом агенције за стастистику БИХ и свако узимање тих података је кривицно дјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Есдесс

22.06.2016 17:16

Е мој Босићу...опет си изгубио..иди са мјеста предсједника СДС-а..препусти Вукоти Говедарици да повезе конце у Сдс..само иди

ОДГОВОРИТЕ
Name

не лупај

22.06.2016 17:26

Господине Босићу, хоћеш ли већ једном схватити све док не будеш имао јак сдс у Бањалуци ништа нећеш моћи урадити, садашњи сдс у Бањалуци је губитничка странка, Босићу доведи нове људе у Бањалуци јер треба господин Тадић и његови људи нон-стоп кандидовати а стално губитник , мијењај то Босићу јер уништиће странку до краја

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

22.06.2016 17:52

ЗА "НЕ ЛУПАЈ"; ИСТИНА, ТАЧНО И ЈАСНО СВИМА НА ОВОМ СВИЈЕТУ ОСИМ БОСИЋУ И ПАНДУРЕВИЋКИ... БАЊА ЛУКА МОРА БИТИ ЦЕНТАР СДС-а, ТО ЈЕ УВИЈЕК БИЛА И НА КРАЈУ И БИЋЕ - ТО ГАРАНТУЈУ БАЊАЛУЧАНИ... СДС БАЊА ЛУКА - КРАЈИНА, МОРА ДА БУДЕ КЉУЧНИ НОСАЧ, ПРАВЕ СНАГЕ И ЛИДЕР СДС-А И ДА ВОДИ БРИГУ И О БИЈЕЉИНИ И РОМАНИЈИ И ХЕРЦЕГОВИНИ... КО ТО НЕ РАЗУМИЈЕ, УСКОРО ЋЕ МУ БИТИ ЈАСНО - ЈЕР СЕ САМО БАНАЛУЧАНИ МОГУ ПОЛИТИЧКИ ОБРАЧУНАТИ СА ПРИМИТИВЦЕМ ДОДИКОМ - ЧЕКАМО ДА БОСИЋ КОНАЧНО УРАДИ НЕШТО ПАМЕТНО ИЛИ ДА СЕ САМ ПОВУЧЕ ПОСЛИЈЕ ЛОКАЛНИХ ИЗБОРА - О ОНОМ ОГЊЕНУ ТАДИЋУ НЕ ПРИЧАМО ОН ЈЕ ПРОШЛОСТ...

Name

ммммм

22.06.2016 21:31

100% тачно.Мјењај људе у Бањалуци,јер у Бањалуци је хаос због снсд-а,а ова твоја садашња поства је смјешна и неозбиљна и криминална као ови стари.Не зајебавајте више народ .

Name

ДЕ ГОТХИА

22.06.2016 17:32

ВЕЋИНА КОМЕНТАТОРА ВИШЕ РАЗУМИЈЕ ОВАЈ ПОЛИТИЧКИ ТРЕНУТАК ОД ДИПЛ ИНГ ЕЛЕКТРИКЕ БОСИЋ МЛАДЕНА И ОНЕ ПАНДУРЕВИЋКЕ, КОЈА КАО ДА ИСКАЧЕ ИЗ ПАШТЕТЕ.... ИСКРЕНО ПОДРЖАВАМ ОПОЗИЦИЈУ И БИЛИ СУ ЈЕДИНА НАДА БЕЗ ОБЗИРА НА ЊИХОВУ ПОЛИТИЧКУ НЕМУШТ... АЛИ ОВО ШТО У ОВОМ ХАОСУ, КОЈИ ЈЕ ВЈЕШТО НАПРАВИО МИЛОРАД ДОДИК, САДА РАДИ БОСИЋ ЈЕ КАТАСТРОФА... ДОДИК ГА ЈЕ УВУКАО НА СВОЈ ТЕРЕН ФИКТИВНИХ НАЦИОНАЛНИХ МАНИПУЛАЦИЈА И ЗАЈЕДНО СА ДРАГАНОМ ЧОВИЋЕМ ПРАВИ УРНЕБЕС ПАПРИКАШ ОД САВЕЗА ЗА ПРОМЈЕНЕ.... НОРМАЛНО ИВАНИЋ ЈЕ ВЕЋ НАПОЉУ И ПЛАНИРА НОВЕ КОАЛИЦИЈЕ... ОВО ЈЕ ОПШТА ПРОПАСТ СРБА... ЗА БОГА И РАДИ ЗДРАВОГ РАЗУМА БОСИЋУ СЈЕДИ СА БАКИРОМ И ДОГОВОРИ СЕ О БУДУЋНОСТИ НАРОДА. НЕМАС ЈОШ МНОГО ВРЕМЕНА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Де Босићу одмори

22.06.2016 17:39

Рок, крајњи рок, ултиматум од стране ЕУ је ПРВИ ЈУЛИ! У супротном попис би се сматрао неважећим, а 50 милиона марака ТУЂИХ, ПОКЛОЊЕНИХ ПАРА пропао. Зар ти мислиш да ће неко опет из свог новчаника извадити нових 50 милиона, само зато јер се вама не свиђају чињенице? Сви субјекти који су имали додира са пописом, све релевантне установе из цијеле Европе, осим некакве ентитетске агенције за статистику су саопштили да је попис 100% исправан. Престаните да зајебавате народ, и глумите као да се ви за нешто питате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гицо

22.06.2016 17:44

Молим вас позовите Додика и Босица = ПУЛС БН ТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

јев

22.06.2016 18:06

Босић једини нормалан цовек у овом босанском лонцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емко

22.06.2016 18:25

Босански језик је у дентонском споразуму Босицу ниса та дјеца злоупотребљена та дјеца тразе само оно сто им припада као и српској и хрватској дјеци.Мислим да вас је Додик матирао и потукао а поготово ако је истина да је усао у тал са Иваницем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОЈА

22.06.2016 20:11

СВИ ОНИ КОЈИ КРИТИКУЈУ БОСИЋА НЕКА ЗАМИСЛЕ ШТА БИ СЕ ДЕСИЛО ДА ЈЕ НА ЧЕЛУ ОПОЗИЦИЈЕ ДОШАО НЕКО ДРУГИ- ОН ЈЕ ДОКАЗАО ДА ЈЕ ОДЛУЧАН И НЕПОТКУПЉИВ А СВИ КОЈИ МИСЛЕ ДА ЈЕ ЛАКО СКИНУТИ ОВАЈ РЕЖИМ НЕКА СЕ УКЉУЧЕ ПОЛИТИЧКУ БОРБУ ПА НЕКА ПРОБАЈУ САМИ, А НЕ САМО ДА ОВАКО ПРЕКО ИНТЕРЕНЕТА КРИТИКУЈУ, А НИ НА ИЗБОРЕ НЕЋЕ ДА ИЗАЂУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

22.06.2016 20:17

ОПОЗИЦИЈА У РС ЈЕ СВЕ ЈАЧА А РЕЖИМ ЈЕ ИЗ ДАНА У ДАН СВЕ СЛАБИЈИ А НАЈВЕЋУ ЗАСЛУГУ ЗА ТО ИМА ЛИЧНО БОСИЋ. ТО ЈЕ ЧИЊЕНИЦА. РЕЖИМ СЕ МОЖЕ СРУШИТИ САМО ПОЛИТИЧКИМ ПУТЕМ А НЕ ПРЕКО КОМЕНТАРА НА ПОРТАЛИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЈА

22.06.2016 20:21

ДОДИК СЕ НАЈВИШЕ ПЛАШИ ЈАКОГ СДС И ЗАТО ОН ТОЛИКО НЕ ВОЛИ БОСИЋА ЈЕР ЈЕ ОВАЈ УПОРАН И НЕПОКОЛЕБЉИВ У НАМЈЕРИ ДА ГА НАЈУРИ СА ВЛАСТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

мајкл

22.06.2016 20:26

Босић ће срушити режим а ви причајте шта хоћете НАРОД РЕЖИМУ ВИШЕ НЕ ВЈЕРУЈЕ НИ РИЈЕЧ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

22.06.2016 22:36

Свака цаст господину Босицу.Он једини не зели да сурује са резимом и једини је политицар који мафијасу не иде под скуте...Борба је теска,али Босицева мисија је и мисија српског народа да злотвора и криминалца,униститеља српског бица скине са власти.Та мисија це бити испуњена,данас или сутра!Сваки резим има свој крај па и овај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

23.06.2016 01:15

Цуј ово,јак СДС???

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОЈА

23.06.2016 09:20

ЈАК СДС ДА ПРИЈАТЕЉУ - А КО ДРУГИ ПО ТВОМ МИШЉЕЊУ МОЖЕ СРУШИТИ ДОДИКА. ДА НЕЋЕ МОЖДА ЂОКИЋ, ПАВИЋ ИЛИ НЕКО ИЗ РЕДА ПАПАКА КАО ШТО СУ СТЕВАНДИЋ, БАЊАЦ, ДУЊИЋ, СТЕВАНЧЕВИЋ ИЛИ МИТРОВИЋ НЕ ДАЈ ТИ БОЖЕ

Name

лука

23.06.2016 12:17

Можемо ми причати шта хоћемо али једино СДС може срушити Додика и другог начина нема, него културно и легално на изборима- ( ако се овај народ пробуди и дигне главу)

Name

МИМА

23.06.2016 12:06

ВЛАСТ МАЖЕ ОЧИ ЉУДИМА ТАКО ВЈЕШТО И СВИ СЕ УПЕЦАЈУ НА ЊИХОВЕ ПАТКЕ- ОВО ШТО ПРИЧА БОСИЋ ЈЕ ИСТИНСКИ ПРИКАЗ СТВАРНОГ СТАЊА

ОДГОВОРИТЕ