Сумња: Свекрва други пут одбила полиграф

Зорица Марјановић, свекрва сурово убијене Јелене Марјановић (33) у уторак је на позив полиције дошла да да изјаву, али је и овог пута одбила полиграф.

Србија 22.06.2016 | 14:48
Сумња: Свекрва други пут одбила полиграф
Тврдила је да не зна ко је убио њену снаху, али док је одговарала на питања у вези са злочином, дрхтао јој је глас и деловала је узнемирено.

"Она је пре око месец дана саслушавана. Тада смо акценат ставили на њене муштерије. Било је индиција да је неко од незадовољних клијената желео да јој напакости убиством члана породице. На другом јучерашњем саслушању акценат је стављен на чин злочина, јер се верује да Зорица зна ко је убио Јелену. То се могло закључити и приликом разговора са њом, јер је одавала утисак уплашене жене. Одбила је полиграфско тестирање, на шта је имала законско право", објашњава наш извор.
 
Ипак, из разговора са Зорицом Марјановић инспектори су сазнали неке појединости у вези са самим злочином које ће им свакако користити у даљој истрази.

Најјачи притисак и даље се врши над члановима породице Марјановић, а о свима њима, где су били и шта су радили те суботе, 2. априла, испитана је и Зорица. Након изласка из полицијске станице она је ишла погнуте главе. Муштерије од Јеленине смрти више не прима, а тврди да је у великој жалости.

Свекрва је до сада била велика загонетка, како за медије, тако и за полицију. У жижу јавности је дошла јер није отишла на снахину сахрану, а јавно никада није желела да се експонира и да говори о свом послу. Биоенергијом коју поседује, наводно, је помогла многим људима, међу којима су и неке познате личности.

Јелена Марјановић нестала је 2. априла ове године, док је, према речима њеног супруга Зорана, трчала насипом. Њен нестанак пријављен је три сата касније. Полиција је то вече претражила сав терен на насипу Црвенка, али ње није било. Под још неразјашњеним околностима тело Јелене Марјановић нађено је дан касније. Тупим предметом убица јој је са 33 ударца смрскао главу.

(Телеграф.рс)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

терак

22.06.2016 14:07

33 године - 33 ударца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

22.06.2016 14:16

Људи супруг пјевацице је ударна игла

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

22.06.2016 15:13

Секта,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАКОЈЕ.

25.06.2016 08:21

ПОЗАТВАРАТ ТУ БАГРУ ИОПОВСКУ.

Name

Око

22.06.2016 15:18

Доба пендрек и сви прицају. Титова милиција била бог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

22.06.2016 16:57

Зна она тко је ! Она или она од њих двоје једно јесте

ОДГОВОРИТЕ