Sumnja: Svekrva drugi put odbila poligraf

Zorica Marjanović, svekrva surovo ubijene Jelene Marjanović (33) u utorak je na poziv policije došla da da izjavu, ali je i ovog puta odbila poligraf.

Srbija 22.06.2016 | 14:48
Sumnja: Svekrva drugi put odbila poligraf
Tvrdila je da ne zna ko je ubio njenu snahu, ali dok je odgovarala na pitanja u vezi sa zločinom, drhtao joj je glas i delovala je uznemireno.

"Ona je pre oko mesec dana saslušavana. Tada smo akcenat stavili na njene mušterije. Bilo je indicija da je neko od nezadovoljnih klijenata želeo da joj napakosti ubistvom člana porodice. Na drugom jučerašnjem saslušanju akcenat je stavljen na čin zločina, jer se veruje da Zorica zna ko je ubio Jelenu. To se moglo zaključiti i prilikom razgovora sa njom, jer je odavala utisak uplašene žene. Odbila je poligrafsko testiranje, na šta je imala zakonsko pravo", objašnjava naš izvor.
 
Ipak, iz razgovora sa Zoricom Marjanović inspektori su saznali neke pojedinosti u vezi sa samim zločinom koje će im svakako koristiti u daljoj istrazi.

Najjači pritisak i dalje se vrši nad članovima porodice Marjanović, a o svima njima, gde su bili i šta su radili te subote, 2. aprila, ispitana je i Zorica. Nakon izlaska iz policijske stanice ona je išla pognute glave. Mušterije od Jelenine smrti više ne prima, a tvrdi da je u velikoj žalosti.

Svekrva je do sada bila velika zagonetka, kako za medije, tako i za policiju. U žižu javnosti je došla jer nije otišla na snahinu sahranu, a javno nikada nije želela da se eksponira i da govori o svom poslu. Bioenergijom koju poseduje, navodno, je pomogla mnogim ljudima, među kojima su i neke poznate ličnosti.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila ove godine, dok je, prema rečima njenog supruga Zorana, trčala nasipom. Njen nestanak prijavljen je tri sata kasnije. Policija je to veče pretražila sav teren na nasipu Crvenka, ali nje nije bilo. Pod još nerazjašnjenim okolnostima telo Jelene Marjanović nađeno je dan kasnije. Tupim predmetom ubica joj je sa 33 udarca smrskao glavu.

(Telegraf.rs)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

terak

22.06.2016 16:07

33 godine - 33 udarca

ODGOVORITE
Name

Pasha

22.06.2016 16:16

Ljudi suprug pjevacice je udarna igla

ODGOVORITE
Name

nn

22.06.2016 17:13

Sekta,

ODGOVORITE
Name

TAKOJE.

25.06.2016 10:21

POZATVARAT TU BAGRU IOPOVSKU.

Name

Oko

22.06.2016 17:18

Doba pendrek i svi pricaju. Titova milicija bila bog.

ODGOVORITE
Name

Crni

22.06.2016 18:57

Zna ona tko je ! Ona ili ona od njih dvoje jedno jeste

ODGOVORITE