И пласман и новац: Хрвати већ зарадили 12 милиона!

Успех "ватрених" на сваком пољу.

Фудбал 22.06.2016 | 17:00
И пласман и новац: Хрвати већ зарадили 12 милиона!
Репрезентација Хрватске једна је од најбољих (ако не и најбоља) на Европском првенству, а председник фудбалског савеза те земље Давор Шукер увелико трља руке од задовољства.

Осим великог спортског резултата, "ватрени" су својој земљи пласманом у осмину финала већ донели зараду од 12 милиона евра!

Самим одласком у Француском, Фудбалски савез Хрватске зарадио је "чистих" осам милиона евра. Победама над Турском и Шпанијом приходовао је још по милион, а ремијем са Чешком још пола милиона.

Пласман у осмину финала доноси учесницима нокаут рунде још по милион и по евра, што зараду Хрвата тренутно заокружује на 12 милиона, с тим да ће имати велику шансу да одласком у четвртфинале зараде још 2,5 милиона евра.

Одлазак у полуфинале плаћа се са још четири милиона, пораз у финалу доноси још пет милиона, а нови шампион Европе зарадиће тријумфом у финалу чак осам милиона евра.

С обзиром на све наведено, јасно је да се Фудбалски савез Хрватске практично неће ни осврнути на практично симболичну казну УЕФА од 100.000 евра, изречену због дивљања својих навијача.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММГ

22.06.2016 15:40

Хе хе па ви сад коментирајте зраду ФСС

ОДГОВОРИТЕ