I plasman i novac: Hrvati već zaradili 12 miliona!

Uspeh "vatrenih" na svakom polju.

Fudbal 22.06.2016 | 17:00
I plasman i novac: Hrvati već zaradili 12 miliona!
Reprezentacija Hrvatske jedna je od najboljih (ako ne i najbolja) na Evropskom prvenstvu, a predsednik fudbalskog saveza te zemlje Davor Šuker uveliko trlja ruke od zadovoljstva.

Osim velikog sportskog rezultata, "vatreni" su svojoj zemlji plasmanom u osminu finala već doneli zaradu od 12 miliona evra!

Samim odlaskom u Francuskom, Fudbalski savez Hrvatske zaradio je "čistih" osam miliona evra. Pobedama nad Turskom i Španijom prihodovao je još po milion, a remijem sa Češkom još pola miliona.

Plasman u osminu finala donosi učesnicima nokaut runde još po milion i po evra, što zaradu Hrvata trenutno zaokružuje na 12 miliona, s tim da će imati veliku šansu da odlaskom u četvrtfinale zarade još 2,5 miliona evra.

Odlazak u polufinale plaća se sa još četiri miliona, poraz u finalu donosi još pet miliona, a novi šampion Evrope zaradiće trijumfom u finalu čak osam miliona evra.

S obzirom na sve navedeno, jasno je da se Fudbalski savez Hrvatske praktično neće ni osvrnuti na praktično simboličnu kaznu UEFA od 100.000 evra, izrečenu zbog divljanja svojih navijača.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MMG

22.06.2016 15:40

He he pa vi sad komentirajte zradu FSS

ODGOVORITE