Брегзит би угрозио све што је постигла Европа

Предсједник Европске комисије Жан Клод Јункер упозорио је Велику Британију да би гласање за излазак из ЕУ значило наношење штете себи, али би угрозило и све што су Европљани заједно постигли.

Свијет 22.06.2016 | 08:19
Брегзит би угрозио све што је постигла Европа
“Окренути леђа својим сусједима и вратити се у изолацију против је свега зашта се Европа и Уједињено Краљевство залажу”, поручио је Јункер у Атини, преноси АФП.

Сувише олако се односимо према ономе што смо изградили, оцијенио је Јункер, наводећи мир, слободу, просперитет и начин живота на коме, како је рекао, завиди цијели свијет.

“То је стрпљив рад генерација жена и мушкараца, и ми нисмо могли то да постигнемо без Британаца”, рекао је Јункер, упозоравајући да би напуштање ЕУ све то довело у опасност.

“То би угрозило све што смо до сада постигли. И то би умањило оно што можемо да постигнемо сутра”, рекао је Јункер поручујући да је Европа јача ако је заједно.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

кики

22.06.2016 07:13

Јункер Европа је јача, ако је заједно. БОГ ЈЕ НА НЕБУ А РУСИЈА НА НЕБУ, НА ЗЕМЉИ И У ВОДИ!!!! Слободан Милошевић је српски херој! Слоби поцивај у миру Бозјем!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре кики

22.06.2016 11:42

Ал лупаш, јеси се ти чега надувао у скорије вријеме

Name

КРАЈ

24.06.2016 07:57

ОСВАЈАЧКИ РАТОВИ, ГЛОБАЛИЗАЦИЈА И КРАЈ. ПАД ЊЕМАЧКЕ И ПОРАЗ АРИЈЕВСКЕ РАСЕ. Ф И Н И Т О!

ОДГОВОРИТЕ