Bregzit bi ugrozio sve što je postigla Evropa

Predsjednik Evropske komisije Žan Klod Junker upozorio je Veliku Britaniju da bi glasanje za izlazak iz EU značilo nanošenje štete sebi, ali bi ugrozilo i sve što su Evropljani zajedno postigli.

Svijet 22.06.2016 | 08:19
Bregzit bi ugrozio sve što je postigla Evropa
“Okrenuti leđa svojim susjedima i vratiti se u izolaciju protiv je svega zašta se Evropa i Ujedinjeno Kraljevstvo zalažu”, poručio je Junker u Atini, prenosi AFP.

Suviše olako se odnosimo prema onome što smo izgradili, ocijenio je Junker, navodeći mir, slobodu, prosperitet i način života na kome, kako je rekao, zavidi cijeli svijet.

“To je strpljiv rad generacija žena i muškaraca, i mi nismo mogli to da postignemo bez Britanaca”, rekao je Junker, upozoravajući da bi napuštanje EU sve to dovelo u opasnost.

“To bi ugrozilo sve što smo do sada postigli. I to bi umanjilo ono što možemo da postignemo sutra”, rekao je Junker poručujući da je Evropa jača ako je zajedno.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

kiki

22.06.2016 07:13

Junker Evropa je jača, ako je zajedno. БОГ ЈЕ НА НЕБУ А РУСИЈА НА НЕБУ, НА ЗЕМЉИ И У ВОДИ!!!! Slobodan Milošević je srpski heroj! Slobi pocivaj u miru Bozjem!!!

ODGOVORITE
Name

re kiki

22.06.2016 11:42

Al lupaš, jesi se ti čega naduvao u skorije vrijeme

Name

KRAJ

24.06.2016 07:57

OSVAJAČKI RATOVI, GLOBALIZACIJA I KRAJ. PAD NJEMAČKE I PORAZ ARIJEVSKE RASE. F I N I T O!

ODGOVORITE