Шћеповића зову да се врати?!

Српски нападач је под уговором са Селтиком који не жели да га врати, има и понуду Хертафе да остане, али Спортинг сада делује као најозбиљнији кандидат.

Фудбал 24.06.2016 | 23:30
Шћеповића зову да се врати?!
Није успео Стефан Шћеповић да избори опстанак у Примери са Хетафеом, али врло лако би и наредне сезоне могао да игра у елитном рангу шпансмог фудбала. Српски нападач има позив Спортинга из Хихона да се врати у Астурију где је играо са великим успехом у сезони 2013/14 када је на 39 мечева у Сегунди постигао 23 гола.

Шћеповић је претходну полусезону провео у Хетафеу као позајмљен играч Селтика и уклопио се у сивило екипе из предграђа Мадрида постигавши само три гола у другом делу сезоне. Иако је испао у други ранг, Хетафе жели да задржи Шћеповића којем је истекла позајмица и под уговором је са Селтиком, али им играње у Сегунди не иде у прилог...

Ни Шкоти не виде Србина у плановима и најрадије би га продали или позајмили, а као послодавац се јавио Спортинг. Клуб из Хихона жели да позајми Шћеповића на годину дана и нада се да ће изазов играња у Примери бити довољно јак мамац за Србина да се опет врати на Молинон.

Спортски директор Нико Родригез се већ састао са Шћеповићем и изнео му предлог, а охрабрујућа порука је да је српски нападач спреман да пристане и на мању плату. Спортинг је већ довео везисту Виктора Родригеза који је за Хетафе играо као позајмљен играч Елчеа и нада се истом сецнарију са Шћеповићем.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар