Šćepovića zovu da se vrati?!

Srpski napadač je pod ugovorom sa Seltikom koji ne želi da ga vrati, ima i ponudu Hertafe da ostane, ali Sporting sada deluje kao najozbiljniji kandidat.

Fudbal 24.06.2016 | 23:30
Šćepovića zovu da se vrati?!
Nije uspeo Stefan Šćepović da izbori opstanak u Primeri sa Hetafeom, ali vrlo lako bi i naredne sezone mogao da igra u elitnom rangu špansmog fudbala. Srpski napadač ima poziv Sportinga iz Hihona da se vrati u Asturiju gde je igrao sa velikim uspehom u sezoni 2013/14 kada je na 39 mečeva u Segundi postigao 23 gola.

Šćepović je prethodnu polusezonu proveo u Hetafeu kao pozajmljen igrač Seltika i uklopio se u sivilo ekipe iz predgrađa Madrida postigavši samo tri gola u drugom delu sezone. Iako je ispao u drugi rang, Hetafe želi da zadrži Šćepovića kojem je istekla pozajmica i pod ugovorom je sa Seltikom, ali im igranje u Segundi ne ide u prilog...

Ni Škoti ne vide Srbina u planovima i najradije bi ga prodali ili pozajmili, a kao poslodavac se javio Sporting. Klub iz Hihona želi da pozajmi Šćepovića na godinu dana i nada se da će izazov igranja u Primeri biti dovoljno jak mamac za Srbina da se opet vrati na Molinon.

Sportski direktor Niko Rodrigez se već sastao sa Šćepovićem i izneo mu predlog, a ohrabrujuća poruka je da je srpski napadač spreman da pristane i na manju platu. Sporting je već doveo vezistu Viktora Rodrigeza koji je za Hetafe igrao kao pozajmljen igrač Elčea i nada se istom secnariju sa Šćepovićem.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar