Меси, Мурињо, Обамејан, Инијеста... Сви стижу у Анталију овог љета!

Разлог је хуманитарни меч који 16. јула организује Фондација Самјуела Етоа, на којем ће се појавити звезде светског фудбала.

Фудбал 24.06.2016 | 22:00
Меси, Мурињо, Обамејан, Инијеста... Сви стижу у Анталију овог љета!
Традиција се мора испоштовати и ове године без обзира на то где наступа Самјуел Ето. Камерунски ветеран имао је сјајну сезону у дресу турске Анталије, а као знак захвалности свима у овом познатом турском одмаралишту на Медитерану одлучио је да овог лета уприличи прави фудбалски спектакл.

Хуманитарни меч биће одигран на Анталија Арени, 16. јула, а на једној страни нећиће се тим звезда из Турске наспрам тима звезда из остатка света. Биће то истински фудбалски спектакл, а камерунски интернационалац окупио је у свом тим некадашње саиграче из Челсија Едена Азара, Дембу Ба и Дидијеа Дрогбу. Они су само део импресивног тима који још чине и Лео Меси, Нејмар, Луис Суарез, Пјер-Емерик Обамејан, Андрес Инијеста, Арда Туран…

Од тренера учешће ће узети легенде - Фабио Капело, Жозе Мурињо, Дијего Марадона иФабио Канаваро.   

Овај хуманитарни меч традиционално још од 2006. године организује Фондација Самјуела Етоа, а подршку је обећао и председник Анталије Гинтекин Генчер. Етоова фондација помаже бројне друштвене процесе, посебно угроженој деци, а ове године слави 10 година постојања, који ће бити обележени великим спектаклом у Анталији.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар