Mesi, Murinjo, Obamejan, Inijesta... Svi stižu u Antaliju ovog ljeta!

Razlog je humanitarni meč koji 16. jula organizuje Fondacija Samjuela Etoa, na kojem će se pojaviti zvezde svetskog fudbala.

Fudbal 24.06.2016 | 22:00
Mesi, Murinjo, Obamejan, Inijesta... Svi stižu u Antaliju ovog ljeta!
Tradicija se mora ispoštovati i ove godine bez obzira na to gde nastupa Samjuel Eto. Kamerunski veteran imao je sjajnu sezonu u dresu turske Antalije, a kao znak zahvalnosti svima u ovom poznatom turskom odmaralištu na Mediteranu odlučio je da ovog leta upriliči pravi fudbalski spektakl.

Humanitarni meč biće odigran na Antalija Areni, 16. jula, a na jednoj strani nećiće se tim zvezda iz Turske naspram tima zvezda iz ostatka sveta. Biće to istinski fudbalski spektakl, a kamerunski internacionalac okupio je u svom tim nekadašnje saigrače iz Čelsija Edena Azara, Dembu Ba i Didijea Drogbu. Oni su samo deo impresivnog tima koji još čine i Leo Mesi, Nejmar, Luis Suarez, Pjer-Emerik Obamejan, Andres Inijesta, Arda Turan…

Od trenera učešće će uzeti legende - Fabio Kapelo, Žoze Murinjo, Dijego Maradona iFabio Kanavaro.   

Ovaj humanitarni meč tradicionalno još od 2006. godine organizuje Fondacija Samjuela Etoa, a podršku je obećao i predsednik Antalije Gintekin Genčer. Etoova fondacija pomaže brojne društvene procese, posebno ugroženoj deci, a ove godine slavi 10 godina postojanja, koji će biti obeleženi velikim spektaklom u Antaliji.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar