Тотенхем купио партнера Кејну од 15.000.000 евра!

Најбољи стрелац Холандије стиже на Вајт Харт Лејн...

Фудбал 24.06.2016 | 19:00
Тотенхем купио партнера Кејну од 15.000.000 евра!
Навијачи Тотенхема не морају да брину. Певци ће и следеће сезоне имати снажан тим у походу на Премијер лигу и Лигу шампиона, а посебно убитачни биће у нападу. Маурисио Покетино је на добром путу да Харију Кејну придода још једног фантастичног нападача овог лета, који би показао да у управи клуба са Вајт Харт Лејна седе амбициозни људи.

Биће то Винсент Јансен, 21-годишњи голгетер АЗ Алкмара, који је на корак од трансфера у Лондон вредног равно 15.000.000 евра. Холандски медији објавили су пре две недеље да најбољи стрелац Ередивизије прошле сезоне (27 голова) има на столу позиве из Премијер лиге. Данас је пак поуздани Скај Спортс објавио да су се клубови договорили и да ће се фантастични нападач репрезентације Холандије преселити на Оство. 

Ова вест разочарала је челнике Атлетико Мадрида и Милана који су се такође интересовали заЈансена који је синоћ боравио у Лондону како би лично преговарао са газдом ПевацаДанијелом Левијем. Искључива жеља голгетера Алкамара је трансфер на Вајт Харт Лејн што је показао овим потезом. 

Зато ће долазак Висента Јансена дуплирати кавлитет Тотенхема који већ има у својим редовима најбољег нападача у Енглеској Харија Кејна, па је извесно да ће нови голгетерски тандем славног лондонског клуба бити страх и трепет за све голмане на Острву баредне сезоне. 

Јансен је пре АЗ Алкмара наступао за холандског друголигаша Алмер, а прошао је омладинску школу Фајенорда у којем није добио праву шансу. Енглезима се представио током мартовског пријатељског окршаја на Вемблију када је постигао гол са беле тачке, а Маурисио Покетино га је лично гледао недавно у Даблину на пријатлејском мечу између Ирске и Холандије (1:1) када је постигао изједначујући гол у финишу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар