Totenhem kupio partnera Kejnu od 15.000.000 evra!

Najbolji strelac Holandije stiže na Vajt Hart Lejn...

Fudbal 24.06.2016 | 19:00
Totenhem kupio partnera Kejnu od 15.000.000 evra!
Navijači Totenhema ne moraju da brinu. Pevci će i sledeće sezone imati snažan tim u pohodu na Premijer ligu i Ligu šampiona, a posebno ubitačni biće u napadu. Maurisio Poketino je na dobrom putu da Hariju Kejnu pridoda još jednog fantastičnog napadača ovog leta, koji bi pokazao da u upravi kluba sa Vajt Hart Lejna sede ambiciozni ljudi.

Biće to Vinsent Jansen, 21-godišnji golgeter AZ Alkmara, koji je na korak od transfera u London vrednog ravno 15.000.000 evra. Holandski mediji objavili su pre dve nedelje da najbolji strelac Eredivizije prošle sezone (27 golova) ima na stolu pozive iz Premijer lige. Danas je pak pouzdani Skaj Sports objavio da su se klubovi dogovorili i da će se fantastični napadač reprezentacije Holandije preseliti na Ostvo. 

Ova vest razočarala je čelnike Atletiko Madrida i Milana koji su se takođe interesovali zaJansena koji je sinoć boravio u Londonu kako bi lično pregovarao sa gazdom PevacaDanijelom Levijem. Isključiva želja golgetera Alkamara je transfer na Vajt Hart Lejn što je pokazao ovim potezom. 

Zato će dolazak Visenta Jansena duplirati kavlitet Totenhema koji već ima u svojim redovima najboljeg napadača u Engleskoj Harija Kejna, pa je izvesno da će novi golgeterski tandem slavnog londonskog kluba biti strah i trepet za sve golmane na Ostrvu baredne sezone. 

Jansen je pre AZ Alkmara nastupao za holandskog drugoligaša Almer, a prošao je omladinsku školu Fajenorda u kojem nije dobio pravu šansu. Englezima se predstavio tokom martovskog prijateljskog okršaja na Vembliju kada je postigao gol sa bele tačke, a Maurisio Poketino ga je lično gledao nedavno u Dablinu na prijatlejskom meču između Irske i Holandije (1:1) kada je postigao izjednačujući gol u finišu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar