Заза игра за трансфер: Нијемци и Енглези долазе да га преотму Контеу!

Италијански нападач ће моћи да бира понуде!

Фудбал 22.06.2016 | 11:00
Заза игра за трансфер: Нијемци и Енглези долазе да га преотму Контеу!
Италија је обезбедила прво место у групи и пласман у осмину финала европског првенства, па ће Антонио Конте данас против Ирске највероватније дати шансу неким резервистима. Међу њима ће готово сигурно бити Симоне Заза, асистент код победоносног гола против Шведске.

Заза ће имати шансу да се наметне Контеу, али и да обезбеди трансфер из Јувентуса. Како италијански медији наводе, скаути бројних клубова ће сутра бити на трибинама стадиона у Лилу а разлог њихове посете је Заза. Волфзбург се интересује за Зазу још од прошлог лета, а у конкурнецији су и премијерлигаши Лестер, Челси, Вест Хем и Стоук.

„Желим да играм више и после ЕП ћу донети коначну одлуку“, рекао је недавно Заза.

Италијан није задовољан минутажом у Јувентусу где је најчешће био тек четврти избор после Дибале, Морате и Манџукића. Иако се Мората враћа у Реал, Јувентус јури још једно велике име у нападу попут Каванија тако да се Зази не смеши велика минутажа ни у наредној сезони.

Иако га није тренирао у Јувентусу, Антонио Конте га добро познаје из репрезентације. Годину дана пре Контеовог одласка, Јувентус је капарисао Зазу који је из Сасуола дошао две године касније. Ако оде Дијего Коста, Конте види Зазу као једну од могућих замена. Такође, Лестер већ неко време држи на оку репрезентативца Азура и ако пропадну покушају са Тројом Динијем из Вотфорда и Ахмедом Мусом из ЦСКА, довођење Италијана ће бити приоритет.

За сада још нико није спреман да изађе у сусрет Јувентусовим захтевима пошто шампиоин Италије тражи 30.000.000 евра за Зазу док су Вест Хем и Лестер спремни да иду до 25.000.000 европских новчаница. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар