Zaza igra za transfer: Nijemci i Englezi dolaze da ga preotmu Konteu!

Italijanski napadač će moći da bira ponude!

Fudbal 22.06.2016 | 11:00
Zaza igra za transfer: Nijemci i Englezi dolaze da ga preotmu Konteu!
Italija je obezbedila prvo mesto u grupi i plasman u osminu finala evropskog prvenstva, pa će Antonio Konte danas protiv Irske najverovatnije dati šansu nekim rezervistima. Među njima će gotovo sigurno biti Simone Zaza, asistent kod pobedonosnog gola protiv Švedske.

Zaza će imati šansu da se nametne Konteu, ali i da obezbedi transfer iz Juventusa. Kako italijanski mediji navode, skauti brojnih klubova će sutra biti na tribinama stadiona u Lilu a razlog njihove posete je Zaza. Volfzburg se interesuje za Zazu još od prošlog leta, a u konkurneciji su i premijerligaši Lester, Čelsi, Vest Hem i Stouk.

„Želim da igram više i posle EP ću doneti konačnu odluku“, rekao je nedavno Zaza.

Italijan nije zadovoljan minutažom u Juventusu gde je najčešće bio tek četvrti izbor posle Dibale, Morate i Mandžukića. Iako se Morata vraća u Real, Juventus juri još jedno velike ime u napadu poput Kavanija tako da se Zazi ne smeši velika minutaža ni u narednoj sezoni.

Iako ga nije trenirao u Juventusu, Antonio Konte ga dobro poznaje iz reprezentacije. Godinu dana pre Konteovog odlaska, Juventus je kaparisao Zazu koji je iz Sasuola došao dve godine kasnije. Ako ode Dijego Kosta, Konte vidi Zazu kao jednu od mogućih zamena. Takođe, Lester već neko vreme drži na oku reprezentativca Azura i ako propadnu pokušaju sa Trojom Dinijem iz Votforda i Ahmedom Musom iz CSKA, dovođenje Italijana će biti prioritet.

Za sada još niko nije spreman da izađe u susret Juventusovim zahtevima pošto šampioin Italije traži 30.000.000 evra za Zazu dok su Vest Hem i Lester spremni da idu do 25.000.000 evropskih novčanica. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar