Будућност звала Божу Маљковића?!

На списку кандидата за клупу Подгоричана су, поред осталих, Александар Трифуновић и Анте Назор!

Кошарка 24.06.2016 | 08:45
Будућност звала Божу Маљковића?!
Кошаркаши Будућности из Подгорице предвођени тренером Игором Ђалетићем освојили су десету титулу у националном првенству Црне Горе. После великог успеха Ђетића који се догодио још средином маја месеца нема неких новости из подгоричког АБА лигаша.

Како сазнајемо, искуснијим играчима истекли су уговори, а само млади и перспективни кошаркаши Будућности су чврсто везани за клуб. Према нашем извору прво ће се одржати Скупштина Будућности (среда 22. јун) на којој ће се бирати руководство клуба. У зависности од изабраних челника бираће се и нови шеф стручног штаба. Прво су се помињали српски тренери Дејан Милојевић и Мирослав Мута Николић, али су те опције отпале. Сад су на списку потенцијалних тренера Сашо Филиповски, Анте Назор, Александар Трифуновић па чак и прослављени стручњак Божидар Маљковић.

Од новог тренера зависиће и састав Будућности за нову сезону.

Подсетимо клуб су још током минуле такмичарске године напустили играчи Тадија Драгићевић, Алекс Марић, Немања Јарамаз, а клуб је после Игора Јововића водио Лука Павићевић кога је наследио помоћник Игор Ђалетић.

Припреме Подгоричана обично крећу почетком августа.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар