Budućnost zvala Božu Maljkovića?!

Na spisku kandidata za klupu Podgoričana su, pored ostalih, Aleksandar Trifunović i Ante Nazor!

Košarka 24.06.2016 | 08:45
Budućnost zvala Božu Maljkovića?!
Košarkaši Budućnosti iz Podgorice predvođeni trenerom Igorom Đaletićem osvojili su desetu titulu u nacionalnom prvenstvu Crne Gore. Posle velikog uspeha Đetića koji se dogodio još sredinom maja meseca nema nekih novosti iz podgoričkog ABA ligaša.

Kako saznajemo, iskusnijim igračima istekli su ugovori, a samo mladi i perspektivni košarkaši Budućnosti su čvrsto vezani za klub. Prema našem izvoru prvo će se održati Skupština Budućnosti (sreda 22. jun) na kojoj će se birati rukovodstvo kluba. U zavisnosti od izabranih čelnika biraće se i novi šef stručnog štaba. Prvo su se pominjali srpski treneri Dejan Milojević i Miroslav Muta Nikolić, ali su te opcije otpale. Sad su na spisku potencijalnih trenera Sašo Filipovski, Ante Nazor, Aleksandar Trifunović pa čak i proslavljeni stručnjak Božidar Maljković.

Od novog trenera zavisiće i sastav Budućnosti za novu sezonu.

Podsetimo klub su još tokom minule takmičarske godine napustili igrači Tadija Dragićević, Aleks Marić, Nemanja Jaramaz, a klub je posle Igora Jovovića vodio Luka Pavićević koga je nasledio pomoćnik Igor Đaletić.

Pripreme Podgoričana obično kreću početkom avgusta.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar