Двоје ухапшено због експлозија у Сарајеву

Припадници МУП-а Кантона Сарајево данас су ухапсили А. Е. рођену 1981. године због постојања основа сумње да је у понедјељак активирала експлозивну направу испред угоститељског објекта "Фасхион" у Сарајеву.

Босна и Херцеговина 21.06.2016 | 16:43
Двоје ухапшено због експлозија у Сарајеву
У понедјељак је у раним јутарњим сатима у сарајевској општини Центар дошло до активирања двије експлозивне направе. Прво је активирана експлозивна направа у дворишту куће која је власништво М. М. из Сарајева, а затим и у улици Маршала Тита, код угоститељског објекта "Фасхион", власништво М. И.

Том приликом није било повријеђених особа, док је дошло до оштећења на наведеном објекту, као и разбијања стакала на објекту "Сарајево Цитy Центра".

Након саслушања више свједока и прегледа доступних материјала надзорних камера установљено је да је приликом ових кривичних дјела кориштено возило марке Шкода Фабиа црвене боје.

Убрзо након тога ухапшена је жена иницијала А. Е. Она је признала извршење ових кривичних дјела казавши да је њен саучесник био Ж. Е. рођен 1989. године у Пријепољу, настањен у Сарајеву, који је такође ухапшен.

О хапшењу је обавијештен и тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву, а у току су радње на расвјетљавању детаља овог кривичног дјела.

Извор: Клиx
Фото: Клиx

Коментари / 0

Оставите коментар