Илиев: Продаја играча почиње, ускоро!

Црно-бели за сада ангажовали седам појачања, планирају још нека, а онда почиње продаја и попуна буџета. Стигла понуда за Сашу Лукића...

Фудбал 23.06.2016 | 22:30
Илиев: Продаја играча почиње, ускоро!
Партизан је завршио велики део посла око довођења појачања и новајлија у летњем прелазном року. Као ратко када до сада, тренер Иван Томић добиће гро екипе на окупу у првим данима припрема и моћи ће на миру да спрема тим и утакмице у квалификацијама за Лигу Европе, односно почетак сезоне у Суперлиги.

У уторак је двогодишњи уговор потписао нападач Никола Ђурђић, искусни фудбалер који би требало да представља право освежење у Партизану.

Уколико црно-бели склопе договор са штопером Душаном Цветиновићем, прелазни рок биће комплетиран, а све мимо тога, као што је и довођење Леонарда, представљало би додатни бонус.

Раније су уговоре са Партизаном потписали Петар Ђуричковић, Саша Марјановић, Милан Радин, Немања Милетић, Марко Јанковић и Мирослав Радовић.

Много мање се причало о одласцима из Хумске, а њих ће сигурно бити још. За сада су црно-беле напустили фудбалери којима је речено да се на њих не рачуна, као што су Марко Јовановић, Живко Живковић, Милош Остојић, Исмаел Беко Фофана, Лазар Ћирковић...

"У Европи још увек нико не ради. У току је Европско првенство и сви су фокусирани на дешавања у Францукој. Ово што смо направили око долазака, са играчима које смо, наглашавам, ми желели, на позицијама које смо намеравали да попунимо, је велика ствар. Ближи се и тренутак када ћемо морати да почнемо да продајемо фудбалере и када ће понуде стизати у Хумску. Тржиште се тек буди и после ЕУРА ћемо имати занимљиво лето", рекао је спортски директор Ивица Илиев.

У случају да се на тржишу појави играч екстра класе, доступан Партизану, црно-бели имају решење да га доведу, упркос томе што је каса прилично испражњена.

"За врхунског играча увек се нађу средства, а да ли је то довољно, то је већ нешто друго", додао је Илиев.

Према сазнањима МОНДА у уторак је на адресу клуба стигла понуда за Сашу Лукића. Очекују се још за Дарка Брашанца, Валерија Божинова, Ивана Бандаловског, Александра Субића, Мирослава Вулићевића...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар