Iliev: Prodaja igrača počinje, uskoro!

Crno-beli za sada angažovali sedam pojačanja, planiraju još neka, a onda počinje prodaja i popuna budžeta. Stigla ponuda za Sašu Lukića...

Fudbal 23.06.2016 | 22:30
Iliev: Prodaja igrača počinje, uskoro!
Partizan je završio veliki deo posla oko dovođenja pojačanja i novajlija u letnjem prelaznom roku. Kao ratko kada do sada, trener Ivan Tomić dobiće gro ekipe na okupu u prvim danima priprema i moći će na miru da sprema tim i utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope, odnosno početak sezone u Superligi.

U utorak je dvogodišnji ugovor potpisao napadač Nikola Đurđić, iskusni fudbaler koji bi trebalo da predstavlja pravo osveženje u Partizanu.

Ukoliko crno-beli sklope dogovor sa štoperom Dušanom Cvetinovićem, prelazni rok biće kompletiran, a sve mimo toga, kao što je i dovođenje Leonarda, predstavljalo bi dodatni bonus.

Ranije su ugovore sa Partizanom potpisali Petar Đuričković, Saša Marjanović, Milan Radin, Nemanja Miletić, Marko Janković i Miroslav Radović.

Mnogo manje se pričalo o odlascima iz Humske, a njih će sigurno biti još. Za sada su crno-bele napustili fudbaleri kojima je rečeno da se na njih ne računa, kao što su Marko Jovanović, Živko Živković, Miloš Ostojić, Ismael Beko Fofana, Lazar Ćirković...

"U Evropi još uvek niko ne radi. U toku je Evropsko prvenstvo i svi su fokusirani na dešavanja u Francukoj. Ovo što smo napravili oko dolazaka, sa igračima koje smo, naglašavam, mi želeli, na pozicijama koje smo nameravali da popunimo, je velika stvar. Bliži se i trenutak kada ćemo morati da počnemo da prodajemo fudbalere i kada će ponude stizati u Humsku. Tržište se tek budi i posle EURA ćemo imati zanimljivo leto", rekao je sportski direktor Ivica Iliev.

U slučaju da se na tržišu pojavi igrač ekstra klase, dostupan Partizanu, crno-beli imaju rešenje da ga dovedu, uprkos tome što je kasa prilično ispražnjena.

"Za vrhunskog igrača uvek se nađu sredstva, a da li je to dovoljno, to je već nešto drugo", dodao je Iliev.

Prema saznanjima MONDA u utorak je na adresu kluba stigla ponuda za Sašu Lukića. Očekuju se još za Darka Brašanca, Valerija Božinova, Ivana Bandalovskog, Aleksandra Subića, Miroslava Vulićevića...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar