Погба отказао стан у Торину, Јуве пронашао идеалну замјену!

Марека Хамшика!!! Проблем је само што Наполитанци баш и нису ради да продају.

Фудбал 23.06.2016 | 19:30
Погба отказао стан у Торину, Јуве пронашао идеалну замјену!
Таквог играча готово је немогуће заменити. Али када се помене сума од 120.000.000 евра ретки би рекли: не. Читајући извештаје са Пиринеја стиче се утисак да Реал неће стати док у Мадрид не доведе Пола Погбу. Јувентус ће одлично зарадити, али навијаче највише за да ли ће се евентуални одлазак Француза у Шпанију одразити на игре торинске екипе.

Свесни су тога и у Јувентусу. Ретки су зналци попут Погбе. Још ређе су такви доступни. Јуве нема шта да експериментише. Мора да иде на сигурно. Прве утакмице на Еуру отклониле су све дилеме - Марек Хамшик је избор Старе даме.

Торински спортски лист Тутоспорт каже да је Јуве већ нудио 30.000.000 евра за Словака, али да су се у Напуљу само насмејали на такву понуду. Стога Јуве размишља о могућности да улог повећа на 40.000.000 за 28-годишњег везисту. Не зна се каква би реакција Наполитанаца била у том случају.

Хамшиков уговор истиче тек за две године, он сам тврди да му се не иде по сваку цену из Наполија, али је уље на ватру долила гласина да су Партенопеи на адресу Олимпика из Лиона послали понуду од 23.000.000 евра за Корентина Толисоа што су поједини медији у Италији протумачили као почетак припреме терена за Хамшикову продају. На исти начин протумачили су и вест да је Пол Погба отказао стан у коме је живео у Торину, не обазирући се на то да је и прошлог лета ситуација била идентична, па је Француз свеједно остао. Чак и у истом стану.

Али Реал је опасно загризао. А Реал се тешко одбија. Као и Јуве. Ма шта причали у Напуљу.Хамшик је уосталом  још од раније и на мети енглеских богаташа Манчестер јунајтеда и Челсија. Аурелио де Лаурентис засад одбија и да саслуша удвараче. Али Јувентус нема много избора. Тешко је наћи достојну замену Погби… Марек Хамшик би био идеална опција. Питање је колико изводљива.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар