Pogba otkazao stan u Torinu, Juve pronašao idealnu zamjenu!

Mareka Hamšika!!! Problem je samo što Napolitanci baš i nisu radi da prodaju.

Fudbal 23.06.2016 | 19:30
Pogba otkazao stan u Torinu, Juve pronašao idealnu zamjenu!
Takvog igrača gotovo je nemoguće zameniti. Ali kada se pomene suma od 120.000.000 evra retki bi rekli: ne. Čitajući izveštaje sa Pirineja stiče se utisak da Real neće stati dok u Madrid ne dovede Pola Pogbu. Juventus će odlično zaraditi, ali navijače najviše za da li će se eventualni odlazak Francuza u Španiju odraziti na igre torinske ekipe.

Svesni su toga i u Juventusu. Retki su znalci poput Pogbe. Još ređe su takvi dostupni. Juve nema šta da eksperimentiše. Mora da ide na sigurno. Prve utakmice na Euru otklonile su sve dileme - Marek Hamšik je izbor Stare dame.

Torinski sportski list Tutosport kaže da je Juve već nudio 30.000.000 evra za Slovaka, ali da su se u Napulju samo nasmejali na takvu ponudu. Stoga Juve razmišlja o mogućnosti da ulog poveća na 40.000.000 za 28-godišnjeg vezistu. Ne zna se kakva bi reakcija Napolitanaca bila u tom slučaju.

Hamšikov ugovor ističe tek za dve godine, on sam tvrdi da mu se ne ide po svaku cenu iz Napolija, ali je ulje na vatru dolila glasina da su Partenopei na adresu Olimpika iz Liona poslali ponudu od 23.000.000 evra za Korentina Tolisoa što su pojedini mediji u Italiji protumačili kao početak pripreme terena za Hamšikovu prodaju. Na isti način protumačili su i vest da je Pol Pogba otkazao stan u kome je živeo u Torinu, ne obazirući se na to da je i prošlog leta situacija bila identična, pa je Francuz svejedno ostao. Čak i u istom stanu.

Ali Real je opasno zagrizao. A Real se teško odbija. Kao i Juve. Ma šta pričali u Napulju.Hamšik je uostalom  još od ranije i na meti engleskih bogataša Mančester junajteda i Čelsija. Aurelio de Laurentis zasad odbija i da sasluša udvarače. Ali Juventus nema mnogo izbora. Teško je naći dostojnu zamenu Pogbi… Marek Hamšik bi bio idealna opcija. Pitanje je koliko izvodljiva.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar