Хоће ли Звезда успети да сачува Ибањеза?!

Из Љутице Богдана више пута су истакли да нико од важних играча неће напустити клуб пре краја европских квалификација, али Турци су изгледа баш упорни... Шта ви мислите?

Фудбал 23.06.2016 | 19:00
Хоће ли Звезда успети да сачува Ибањеза?!
Један од најбољих фудбалера Црвене звезде прошле сезоне и дефинитивно један од најбољих странаца икада у домаћем првенству, Луис Ибањез, налази се овог лета на раскрсници. Црвена звезда или Турска?

Аргентинац је сјајним партијама привукао пажњу на себе, али црвено-бели тврде, а и сам је то изјавио, не планира да напусти редове српског шампиона пре краја европских квалификација.

Е, сада...

У случају да Звезда не успе да се домогне групне фазе Лиге шампиона или Лиге Европе јасно је да ће клуб напустити свако ко буде имао било какву повољну понуду, али шта ако црвено-бели коначно испуне вишегодишњи циљ.

Логично би било да екипа остане на окупу и покуша да оствари запажен резултат на међународној сцени, међутим, турски медији тврде да су Трабзон и Бешикташ озбиљно "загризли" за Ибањеза. Наводно, клуб из Истанбула је близу договора да неуморни леви бек обуче црно-бели дрес за 2,5 милиона евра обештећења.

Пошто је Бешикташ изборио директан пласман у групну фазу Лиге шампиона, могуће је да се Турцима не жури и да би пристали да сачекају Ибањеза до краја августа, али опет... Шта ако Звезда испуни циљ и такође се пласира у групу (било Лиге шампиона или Лиге Европе)?

Подсетимо, као алтернативу Ибањезу, Црвена звезда је овог лета ангажовала Стефана Милошевића из суботичког Спартака.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар