Hoće li Zvezda uspeti da sačuva Ibanjeza?!

Iz Ljutice Bogdana više puta su istakli da niko od važnih igrača neće napustiti klub pre kraja evropskih kvalifikacija, ali Turci su izgleda baš uporni... Šta vi mislite?

Fudbal 23.06.2016 | 19:00
Hoće li Zvezda uspeti da sačuva Ibanjeza?!
Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde prošle sezone i definitivno jedan od najboljih stranaca ikada u domaćem prvenstvu, Luis Ibanjez, nalazi se ovog leta na raskrsnici. Crvena zvezda ili Turska?

Argentinac je sjajnim partijama privukao pažnju na sebe, ali crveno-beli tvrde, a i sam je to izjavio, ne planira da napusti redove srpskog šampiona pre kraja evropskih kvalifikacija.

E, sada...

U slučaju da Zvezda ne uspe da se domogne grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope jasno je da će klub napustiti svako ko bude imao bilo kakvu povoljnu ponudu, ali šta ako crveno-beli konačno ispune višegodišnji cilj.

Logično bi bilo da ekipa ostane na okupu i pokuša da ostvari zapažen rezultat na međunarodnoj sceni, međutim, turski mediji tvrde da su Trabzon i Bešiktaš ozbiljno "zagrizli" za Ibanjeza. Navodno, klub iz Istanbula je blizu dogovora da neumorni levi bek obuče crno-beli dres za 2,5 miliona evra obeštećenja.

Pošto je Bešiktaš izborio direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, moguće je da se Turcima ne žuri i da bi pristali da sačekaju Ibanjeza do kraja avgusta, ali opet... Šta ako Zvezda ispuni cilj i takođe se plasira u grupu (bilo Lige šampiona ili Lige Evrope)?

Podsetimo, kao alternativu Ibanjezu, Crvena zvezda je ovog leta angažovala Stefana Miloševića iz subotičkog Spartaka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar