Варди 9 мјесеци игра, упркос двоструком прелому зглоба!

Нападач енглеске репрезентације Џејми Варди коначно је открио разлог због којег носи гипс око зглоба десне руке.

Фудбал 23.06.2016 | 13:30
Варди 9 мјесеци игра, упркос двоструком прелому зглоба!
Варди већ месецима на свакој утакмици носи бандаж око ручног зглоба, а пред утакмицу са Словачком казао је да проблем није безазлен и да се не ради о сујеверју.

„Не, није сујеверје, и даље морам да носим гипс. Мораћу на операцију после Европског првенства“, рекао је Варди.

Центарфора Лестера мучи прелом кости, али он није желео да паузира што се испоставило као добра одлука – водио је ’Лисице’ до историјске титуле у Премијер лиги, због чега је заслужио позив у репрезентацију.

„Имам две велике пукотине у зглобу због чега ми је потребна трансплантација кости када се вратим кући, па ће пауза трајати отприлике три недеље. Повреду сам зарадио против Астон Виле на старту сезоне, толико дуго је кост поломљена“, додао је 29-годишњак из Шефилда.

Упркос проблему, Џејми нема намеру да одустане од ’Гордог Албиона’.

„Било је лако све то потиснути, овде сам да се концентришем на репрезентацију и то је све што ћу радити. Враћам се на терен како бисмо се фокусирали на сваки следећи меч. Овде смо због Енглеске и постоји само једно што је важно – играти фудбал најбоље што можеш“.

Помало и изненађује количина посвећености човека који не живи баш спортски живот.

„Ако дозволите да вас друге околности деконцентришу, нећете моћи да пружите максимум, а то ће се потом одразити на читав тим. Све остало се брише осим Енглеске, Енглеске, Енглеске. Увек сам био један од оних који, у тренутку када закораче на терен, бришу сваку мисао о болести. Једино што је важно је фудбал, не постоји нешто што би то променило“, закључио је Варди.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар