Vardi 9 mjeseci igra, uprkos dvostrukom prelomu zgloba!

Napadač engleske reprezentacije Džejmi Vardi konačno je otkrio razlog zbog kojeg nosi gips oko zgloba desne ruke.

Fudbal 23.06.2016 | 13:30
Vardi 9 mjeseci igra, uprkos dvostrukom prelomu zgloba!
Vardi već mesecima na svakoj utakmici nosi bandaž oko ručnog zgloba, a pred utakmicu sa Slovačkom kazao je da problem nije bezazlen i da se ne radi o sujeverju.

„Ne, nije sujeverje, i dalje moram da nosim gips. Moraću na operaciju posle Evropskog prvenstva“, rekao je Vardi.

Centarfora Lestera muči prelom kosti, ali on nije želeo da pauzira što se ispostavilo kao dobra odluka – vodio je ’Lisice’ do istorijske titule u Premijer ligi, zbog čega je zaslužio poziv u reprezentaciju.

„Imam dve velike pukotine u zglobu zbog čega mi je potrebna transplantacija kosti kada se vratim kući, pa će pauza trajati otprilike tri nedelje. Povredu sam zaradio protiv Aston Vile na startu sezone, toliko dugo je kost polomljena“, dodao je 29-godišnjak iz Šefilda.

Uprkos problemu, Džejmi nema nameru da odustane od ’Gordog Albiona’.

„Bilo je lako sve to potisnuti, ovde sam da se koncentrišem na reprezentaciju i to je sve što ću raditi. Vraćam se na teren kako bismo se fokusirali na svaki sledeći meč. Ovde smo zbog Engleske i postoji samo jedno što je važno – igrati fudbal najbolje što možeš“.

Pomalo i iznenađuje količina posvećenosti čoveka koji ne živi baš sportski život.

„Ako dozvolite da vas druge okolnosti dekoncentrišu, nećete moći da pružite maksimum, a to će se potom odraziti na čitav tim. Sve ostalo se briše osim Engleske, Engleske, Engleske. Uvek sam bio jedan od onih koji, u trenutku kada zakorače na teren, brišu svaku misao o bolesti. Jedino što je važno je fudbal, ne postoji nešto što bi to promenilo“, zaključio je Vardi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar