Зашто Мирославу Илићу пријети хапшење?

Мирјана Антоновић и њен син Девин неће одустати од тога да докажу да је фолк звезда Мирослав Илић Девинов биолошки отац. Зато настављају своју борбу, па ће се 5. септембра појавити на суду, када је заказано рочиште.

Србија 21.06.2016 | 08:20
Зашто Мирославу Илићу пријети хапшење?
Суд у Србији није узео у обзир доказ који је Мирјана Антоновић поднела јер је реч о кришом урађеној анализи ДНК у Америци. Зато су Мирјана и Девин покренули поступак у Србији и надају се да ће се на суду 5. септембра појавити и Мирослав Илић.

"Он само може да одуговлачи суђење, што претпостављам да ће покушати, али ће ипак морати да се одазове на крају. Само добровољну ДНК анализу може да одбије, што је и учинио, али позив на суђење не може. Ако се не појави кад га суд позове, биће приведен" каже Мирјана Антоновић.


Фото: Немања Панчић

"Девина је посебно погодило то што је Мирослав Илић одбио да се са њим види и да поразговара. Упорно је одбијао било какве сусрете. Зато је Девин на крају решио да судски докаже ко му је отац. Свега овога не би било да је Мирослав желео разговором да се све реши", каже обавештени извор.

(Курир)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Наравоученије

21.06.2016 08:02

Никад не вјеруј жени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М. М

21.06.2016 08:31

А. НЕКАД ПРИЈЕ БИЛО ЈЕ ЉЕПО А САД СЕ ФРАЈКУ СНАСЛА АМНЕЗИЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

абц

21.06.2016 12:10

Ма какво лицемјерје од стране ове жене и понижење овог нечијег сина.Дјеца су ваљда плод љубави и жеља оба родитеља.Чим један од родитеља(зрео и ситуиран ) не призна дјете ,сигурно се ради о великој подвали и превари од друге стране.Иста је пишу тврдила човјеку да никад није могла остати трудна(а промјенила многе) ,а и била упозната са чињеницом да човјек жели само авантуру и да са истом не жели дјецу.Шта је намјера ове ,да преко подвала типа "јадно дјете"осигура своју егзистенцију.У сваком случају кажњен је тај "нечији син" , ускраћен за љубав оца а одрастао уз фрустрирану мајку јер тај кога је она жељела са њом није желио да рађа и гаји дјецу .Ма каква казна за Илића то може бити,пар хиљада долара,а његово је ионако прошло.Бламирају се они ,силом тражећи нешто што други не жели да има да-љубав и поштовање.

Name

Даидза

21.06.2016 16:55

Папак од цовјека,засто висе не оконца и призна сина ако је вец тако, и ја се борио да доказем истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдука

21.06.2016 19:16

ДНК анализа и нема прице. Или јеси, или ниси..послије ј... нема кајања!

ОДГОВОРИТЕ