Zašto Miroslavu Iliću prijeti hapšenje?

Mirjana Antonović i njen sin Devin neće odustati od toga da dokažu da je folk zvezda Miroslav Ilić Devinov biološki otac. Zato nastavljaju svoju borbu, pa će se 5. septembra pojaviti na sudu, kada je zakazano ročište.

Srbija 21.06.2016 | 08:20
Zašto Miroslavu Iliću prijeti hapšenje?
Sud u Srbiji nije uzeo u obzir dokaz koji je Mirjana Antonović podnela jer je reč o krišom urađenoj analizi DNK u Americi. Zato su Mirjana i Devin pokrenuli postupak u Srbiji i nadaju se da će se na sudu 5. septembra pojaviti i Miroslav Ilić.

"On samo može da odugovlači suđenje, što pretpostavljam da će pokušati, ali će ipak morati da se odazove na kraju. Samo dobrovoljnu DNK analizu može da odbije, što je i učinio, ali poziv na suđenje ne može. Ako se ne pojavi kad ga sud pozove, biće priveden" kaže Mirjana Antonović.


Foto: Nemanja Pančić

"Devina je posebno pogodilo to što je Miroslav Ilić odbio da se sa njim vidi i da porazgovara. Uporno je odbijao bilo kakve susrete. Zato je Devin na kraju rešio da sudski dokaže ko mu je otac. Svega ovoga ne bi bilo da je Miroslav želeo razgovorom da se sve reši", kaže obavešteni izvor.

(Kurir)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Naravoučenije

21.06.2016 08:02

Nikad ne vjeruj ženi.

ODGOVORITE
Name

M. M

21.06.2016 08:31

A. NEKAD PRIJE BILO JE LJEPO A SAD SE FRAJKU SNASLA AMNEZIJA

ODGOVORITE
Name

abc

21.06.2016 12:10

Ma kakvo licemjerje od strane ove žene i poniženje ovog nečijeg sina.Djeca su valjda plod ljubavi i želja oba roditelja.Čim jedan od roditelja(zreo i situiran ) ne prizna djete ,sigurno se radi o velikoj podvali i prevari od druge strane.Ista je pišu tvrdila čovjeku da nikad nije mogla ostati trudna(a promjenila mnoge) ,a i bila upoznata sa činjenicom da čovjek želi samo avanturu i da sa istom ne želi djecu.Šta je namjera ove ,da preko podvala tipa "jadno djete"osigura svoju egzistenciju.U svakom slučaju kažnjen je taj "nečiji sin" , uskraćen za ljubav oca a odrastao uz frustriranu majku jer taj koga je ona željela sa njom nije želio da rađa i gaji djecu .Ma kakva kazna za Ilića to može biti,par hiljada dolara,a njegovo je ionako prošlo.Blamiraju se oni ,silom tražeći nešto što drugi ne želi da ima da-ljubav i poštovanje.

Name

Daidza

21.06.2016 16:55

Papak od covjeka,zasto vise ne okonca i prizna sina ako je vec tako, i ja se borio da dokazem istinu.

ODGOVORITE
Name

cduka

21.06.2016 19:16

DNK analiza i nema price. Ili jesi, ili nisi..poslije j... nema kajanja!

ODGOVORITE