Атлетико и Торес - љубав траје и даље!

Искусни нападач договорио је останак у клубу и следеће сезоне.

Фудбал 23.06.2016 | 11:30
Атлетико и Торес - љубав траје и даље!
Фернандо Торес вратио се у децембру 2015. у Атлетико Мадрид, да би оживео каријеру и помогао свом вољену клубу. И једно и друго је успео, па ће та сарадња бити продужена и на следећу сезону.

Искусни нападач, рођен 1984, остаће на Висенте Калдерону и од јесени, с обзиром на то да "Марка" јавља да је са руководством договорио потписивање новог једногодишњег уговора.

Руковањем после састанка потврђено је да ће Торес остати у клубу који воли од раног детињства, а за ту љубав заслужан је његов деда, који је био страствени навијач "јорганџија".

Прошле сезоне мало му је недостајало да други пут у каријери, а први пут са Атлетиком, подигне трофеј Лиге шампиона. Нову шансу да то уради у свом омиљеном дресу имаће наредног пролећа, под условом да тим Дијега Симеонеа остане на највишем нивоу, на који је већ навикао целу Европу.

У сезони 2015/16, Торес је одиграо 44 утакмице и постигао 12 голова, укључујући и гол на гостовању Барселони, у четвртфиналу Лиге шампиона.

Закључно са 30. јуном 2016, њему ће истећи уговор са Миланом, који га је претпрошле зиме и позајмио матичном клубу, после неуспеле Шпанчеве епизоде на Сан Сиру.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар