Atletiko i Tores - ljubav traje i dalje!

Iskusni napadač dogovorio je ostanak u klubu i sledeće sezone.

Fudbal 23.06.2016 | 11:30
Atletiko i Tores - ljubav traje i dalje!
Fernando Tores vratio se u decembru 2015. u Atletiko Madrid, da bi oživeo karijeru i pomogao svom voljenu klubu. I jedno i drugo je uspeo, pa će ta saradnja biti produžena i na sledeću sezonu.

Iskusni napadač, rođen 1984, ostaće na Visente Kalderonu i od jeseni, s obzirom na to da "Marka" javlja da je sa rukovodstvom dogovorio potpisivanje novog jednogodišnjeg ugovora.

Rukovanjem posle sastanka potvrđeno je da će Tores ostati u klubu koji voli od ranog detinjstva, a za tu ljubav zaslužan je njegov deda, koji je bio strastveni navijač "jorgandžija".

Prošle sezone malo mu je nedostajalo da drugi put u karijeri, a prvi put sa Atletikom, podigne trofej Lige šampiona. Novu šansu da to uradi u svom omiljenom dresu imaće narednog proleća, pod uslovom da tim Dijega Simeonea ostane na najvišem nivou, na koji je već navikao celu Evropu.

U sezoni 2015/16, Tores je odigrao 44 utakmice i postigao 12 golova, uključujući i gol na gostovanju Barseloni, u četvrtfinalu Lige šampiona.

Zaključno sa 30. junom 2016, njemu će isteći ugovor sa Milanom, koji ga je pretprošle zime i pozajmio matičnom klubu, posle neuspele Špančeve epizode na San Siru.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar