ЛЕ: Радник (БН) - Берое... Крстајић: Не треба се заносити!

Фудбалерима Радника из Бијељине прва препрека у Европи биће бугарска екипа Берое из Старе Загоре.

Фудбал 20.06.2016 | 20:15
ЛЕ: Радник (БН) - Берое... Крстајић: Не треба се заносити!
Деби на међународној сцени Бијељинци ће имати у Бугарској 30. јуна, док је реванш заказан седам дана касније у Бањалуци.

Далеко искуснија екипа из Бугарске (15 утакмица у Европи) једном је била шампион Бугарске, освојила два купа и суперкуп, 1987. чак је догурала до шеснаестине финалаКупа шампиона. Четири пута учествовала је у квалификацијама за Лигу Европе, а два пута у Купу побједника купова.

Ове године прославили су вијек постојања.

Предсједник ФК Радник Младен Крстајић за МОНДО је прокоментарисао жријеб.

“ Сигурно да је непознаница за нас екипа Берое. Једино што могу да кажем да се у Бугарској игра сличан фудбал као на нашим просторима. Оно што је по мени добро је то што се прва утакица игра у гостима. Мислим да ћемо имати доволкјно времена да их скенирамо“, рекао је за наш портал Крстајић.

Додаје како у Раднику, који ће дебитовати на међународној сцени, нису оптерећени резултатом.

„ Не треба бити оптерећен, не треба се залијетати , не треба живјети у неким илузијама да морамо нешто да урадимо. Суштина је да смо се ми нашли на европској мапи. Даћемо свој максимум у обе утакмице и у Бугарској и у Бањалуци. Добро је што не морамо ићи на неке даље дестинације. То нам је олакшица. С те стране смо задовољни“, рекао је предсједник Радника.

Крстајићев бивши клуб Партизан ове године је одиграо пријетељски меч против Берое поводом стогодишњице клуба. Берое је славио 2:0.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар