Видео: Хрвати СУПЕР прошли! Казна само 100 000 евра!

УЕФА је, ипак данас, изрекла казну Фудбалском савезу Хрватске за нереде на утакмици против Чешке на Европском првенству. Хрвати у последњих 10 година платили готово МИЛИОН ЕВРА по разним основама.

Фудбал 20.06.2016 | 19:00
Видео: Хрвати СУПЕР прошли! Казна само 100 000 евра!
Хрвати су одахнули!

Бојали су се да би могли да буду ригорозније кажњени за дивљање својих хулигана на утакмици против репрезентације Чешке (2:2) у Сент Етјену, али ипак су добро прошли.

Хрватски фудбалски савез је на свом сајту објавио да је казна новчана - 100.000 евра.

Поступак је отворен због употребе пиротехнике, убацивања предмета у терен, нереда међу навијачима, као и "расистичког понашања", како то УЕФА воли да назове.

Хрватски портал Индеx.хр објавио је раније занимљиву графику у којој су наведен све казне које је Хрватски фудбалски савез добио у последњих 10-ак година.

Збирно, реч је о нешто мање ОД МИЛИОН ЕВРА, укључујући и последње две казне - ову од данас и ону коју је ФИФА изрекла непосредно пред почетак Европског првенства због усташких поклича. Уз то, Хрвати ће две утакмице у предстојећим квалификацијама за Светско првенство две утакмице играти пред празним трибинама.





Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мики

20.06.2016 17:10

Ова Уефа је толико корумпирана да ми некад гади овај фудбал бре. Рвати су доказани националисти и фасисти. О то увек показују на стадионима. А ови их бре овако награде за велицање фасизма. А србији бре одузму бодове и тако нас бре избаце из такмицења за еуро само бре сто се нисмо дали понизавати од оних сиптара са оним дроном. Лепо бре лепо а и срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.Мики

20.06.2016 18:25

Па колико пута "бре"у овом твом коментару.

ОДГОВОРИТЕ