Video: Hrvati SUPER prošli! Kazna samo 100 000 evra!

UEFA je, ipak danas, izrekla kaznu Fudbalskom savezu Hrvatske za nerede na utakmici protiv Češke na Evropskom prvenstvu. Hrvati u poslednjih 10 godina platili gotovo MILION EVRA po raznim osnovama.

Fudbal 20.06.2016 | 19:00
Video: Hrvati SUPER prošli! Kazna samo 100 000 evra!
Hrvati su odahnuli!

Bojali su se da bi mogli da budu rigoroznije kažnjeni za divljanje svojih huligana na utakmici protiv reprezentacije Češke (2:2) u Sent Etjenu, ali ipak su dobro prošli.

Hrvatski fudbalski savez je na svom sajtu objavio da je kazna novčana - 100.000 evra.

Postupak je otvoren zbog upotrebe pirotehnike, ubacivanja predmeta u teren, nereda među navijačima, kao i "rasističkog ponašanja", kako to UEFA voli da nazove.

Hrvatski portal Index.hr objavio je ranije zanimljivu grafiku u kojoj su naveden sve kazne koje je Hrvatski fudbalski savez dobio u poslednjih 10-ak godina.

Zbirno, reč je o nešto manje OD MILION EVRA, uključujući i poslednje dve kazne - ovu od danas i onu koju je FIFA izrekla neposredno pred početak Evropskog prvenstva zbog ustaških pokliča. Uz to, Hrvati će dve utakmice u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo dve utakmice igrati pred praznim tribinama.





Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Miki

20.06.2016 17:10

Ova Uefa je toliko korumpirana da mi nekad gadi ovaj fudbal bre. Rvati su dokazani nacionalisti i fasisti. O to uvek pokazuju na stadionima. A ovi ih bre ovako nagrade za velicanje fasizma. A srbiji bre oduzmu bodove i tako nas bre izbace iz takmicenja za euro samo bre sto se nismo dali ponizavati od onih siptara sa onim dronom. Lepo bre lepo a i sramota

ODGOVORITE
Name

Re.Miki

20.06.2016 18:25

Pa koliko puta "bre"u ovom tvom komentaru.

ODGOVORITE