Велшанин осуђен за силовање, поново игра фудбал!

Велшанин Чед Еванс је у једном тренутку важио за једног од најталентованијих фудбалера са Оствра, али су га карактер и проблеми са законом усмерили на другу страну. После четири године поново игра фудбал.

Фудбал 23.06.2016 | 09:00
Велшанин осуђен за силовање, поново игра фудбал!
У време када је арапски капитал "улазио" у Манчестер сити - Чед Еванс је био један од најперспективнијих играча овог тима.

Велшанин који је рођен 1988. године стигао је да прикупи и 16 наступа за први тим "грађана", али није показивао довољно да би се задржао поред свих нових појачања која су долазила у клуб. Уместо тога био је позајмљен Норичу, па је за три милиона фунти отишао у Шефилд за који је сјајно играо.

Где је пошло по злу па је овај нападач последњу утакмицу одиграо још 2012. године?

Еванс је био оптужен за силовање те године, па га је Шефилд отпустио. Осуђен је на пет година, али је само две и по године провео у затвору. Пре два месеца пресуда за силовање је укинута и наложено је ново суђење.

У међувремену је покушао да пронађе нови клуб, али су власници на упозорење навијача углавном одустајали од тако ризичног трансфера, па су му пропали одласци у Хартлепул, Хибернијанс, Олдхам, Гримзби, али ће од наредне сезоне носити дрес Честерфилда.

Он је са овим трећелигашем потписао уговор до краја сезоне, а менаџер клуба је Дени Вилсон који га је тренирао у последњој професионалној сезони.

Многи клубови су били на прагу потписивања, али су одустајали због протеста навијача. Да ли то чека и газде Честерфилда?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар