Velšanin osuđen za silovanje, ponovo igra fudbal!

Velšanin Čed Evans je u jednom trenutku važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera sa Ostvra, ali su ga karakter i problemi sa zakonom usmerili na drugu stranu. Posle četiri godine ponovo igra fudbal.

Fudbal 23.06.2016 | 09:00
Velšanin osuđen za silovanje, ponovo igra fudbal!
U vreme kada je arapski kapital "ulazio" u Mančester siti - Čed Evans je bio jedan od najperspektivnijih igrača ovog tima.

Velšanin koji je rođen 1988. godine stigao je da prikupi i 16 nastupa za prvi tim "građana", ali nije pokazivao dovoljno da bi se zadržao pored svih novih pojačanja koja su dolazila u klub. Umesto toga bio je pozajmljen Noriču, pa je za tri miliona funti otišao u Šefild za koji je sjajno igrao.

Gde je pošlo po zlu pa je ovaj napadač poslednju utakmicu odigrao još 2012. godine?

Evans je bio optužen za silovanje te godine, pa ga je Šefild otpustio. Osuđen je na pet godina, ali je samo dve i po godine proveo u zatvoru. Pre dva meseca presuda za silovanje je ukinuta i naloženo je novo suđenje.

U međuvremenu je pokušao da pronađe novi klub, ali su vlasnici na upozorenje navijača uglavnom odustajali od tako rizičnog transfera, pa su mu propali odlasci u Hartlepul, Hibernijans, Oldham, Grimzbi, ali će od naredne sezone nositi dres Česterfilda.

On je sa ovim trećeligašem potpisao ugovor do kraja sezone, a menadžer kluba je Deni Vilson koji ga je trenirao u poslednjoj profesionalnoj sezoni.

Mnogi klubovi su bili na pragu potpisivanja, ali su odustajali zbog protesta navijača. Da li to čeka i gazde Česterfilda?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar