Почело надмудривање око Ширлеа...!

Дортмунд повуци, Волфзбург потегни! Милионери желе фудбалера Вукова као замену за Мхитарјана који се спрема да оде на Острво.

Фудбал 23.06.2016 | 08:30
Почело надмудривање око Ширлеа...!
Летња пијаца се захуктава, а као и обично многе ствари се одвијају домино ефектом. Арсенал и Манчестер Јунајтед јуре Хенрика Мхитарјана, а Борусија Дортмунд је већ спремила замену ако Јермен оде - то је Андре Ширле.

Како преноси Ђанлука Ди Марцио Вукови желе да виде Ширлеа у свом тиму и већ су почели да кују планове и да истражују ситуацију око њега. Ипак, већ на старту су добили јак отпор пошто је спортски директор Волфзбурга Клаус Алофс јасно истакао да неће продавати ни Ширлеа,али ни Јулијана Дракслера.

"Увек кажемо да ћемо саслушати све понуде. Е, то се овог лета неће односити на Андреа и Јулијана", истиче Алофс.

Како преносе европски медији на Острву се води борба Ђавола и Тобџија за Мхитарјана, а ближи њему је Манчестер. Ипак, Ђаволи за сада нуде 25.000.000 евра, Милионери траже најмање 40.000.000 па ћемо видети како ће даље тећи ценкање.

Уколико популарни Мики напусти Вестфален очекујте да ће Дортмунд муњевито реаговати. Можда чак и успе да сломи отопор Волфзбурга када је Ширле у питању.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар