Počelo nadmudrivanje oko Širlea...!

Dortmund povuci, Volfzburg potegni! Milioneri žele fudbalera Vukova kao zamenu za Mhitarjana koji se sprema da ode na Ostrvo.

Fudbal 23.06.2016 | 08:30
Počelo nadmudrivanje oko Širlea...!
Letnja pijaca se zahuktava, a kao i obično mnoge stvari se odvijaju domino efektom. Arsenal i Mančester Junajted jure Henrika Mhitarjana, a Borusija Dortmund je već spremila zamenu ako Jermen ode - to je Andre Širle.

Kako prenosi Đanluka Di Marcio Vukovi žele da vide Širlea u svom timu i već su počeli da kuju planove i da istražuju situaciju oko njega. Ipak, već na startu su dobili jak otpor pošto je sportski direktor Volfzburga Klaus Alofs jasno istakao da neće prodavati ni Širlea,ali ni Julijana Drakslera.

"Uvek kažemo da ćemo saslušati sve ponude. E, to se ovog leta neće odnositi na Andrea i Julijana", ističe Alofs.

Kako prenose evropski mediji na Ostrvu se vodi borba Đavola i Tobdžija za Mhitarjana, a bliži njemu je Mančester. Ipak, Đavoli za sada nude 25.000.000 evra, Milioneri traže najmanje 40.000.000 pa ćemo videti kako će dalje teći cenkanje.

Ukoliko popularni Miki napusti Vestfalen očekujte da će Dortmund munjevito reagovati. Možda čak i uspe da slomi otopor Volfzburga kada je Širle u pitanju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar