Фрка у табору ''Фурије'': Педро хоће да игра или више неће долазити!

Нападач Челсија изразио јавно незадовољство минутажом и запретио да се неће одазивати на позиве селектора.

Фудбал 21.06.2016 | 09:30
Фрка у табору ''Фурије'': Педро хоће да игра или више неће долазити!
У табору репорезентације Шпаније је владала хармонија од почетка Европског првенства. Извојевана је победа над Чешком, прегажена је Турска, обезбеђен је пласман у осмину финала, а онда се појавио Педро и подигао узбуну.

Нападач Челсија је отворено за медије дигао глас због мале минутаже и чак између редова најавио да се неће одазивати на позиве селектора Висентеа Дел Боскеа ако и даље буде добијао шансу на кашичицу. Он је против Чешке одиграо само девет минута, док у утакмици са Турском није ни улазио у игру.

„Имао сам другачија очекивања када сам дошао на окупљање. Ово није оно што сам желео. Тешко ми је да прихватим ову улогу. Ако не будем имао континуитет игара, биће ми тешко да и даље да будем члан ове групе иако ми је веома лепо када сам у дрштву са репрезентативним колегама“, рекао је Педро.

Шпанска јавност спекулише да је Педро незадовољан чињеницом да је члан прве поставеНолито који има мањи репрезентативни стаж од њега. Интересантно је да се Педро и Нолитопомињу и као потенцијална појачања Барселоне. Могућ је повратак једног од њих на Камп Ноу.

„Нолито би се уклопио, али не знам да ли би прихватио улогу резерве“, рекао је Педро и признао да је мало вероватна опција да ће се овог лета вратити у Каталонију после само једне сезоне у Челсију. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар