Frka u taboru ''Furije'': Pedro hoće da igra ili više neće dolaziti!

Napadač Čelsija izrazio javno nezadovoljstvo minutažom i zapretio da se neće odazivati na pozive selektora.

Fudbal 21.06.2016 | 09:30
Frka u taboru ''Furije'': Pedro hoće da igra ili više neće dolaziti!
U taboru reporezentacije Španije je vladala harmonija od početka Evropskog prvenstva. Izvojevana je pobeda nad Češkom, pregažena je Turska, obezbeđen je plasman u osminu finala, a onda se pojavio Pedro i podigao uzbunu.

Napadač Čelsija je otvoreno za medije digao glas zbog male minutaže i čak između redova najavio da se neće odazivati na pozive selektora Visentea Del Boskea ako i dalje bude dobijao šansu na kašičicu. On je protiv Češke odigrao samo devet minuta, dok u utakmici sa Turskom nije ni ulazio u igru.

„Imao sam drugačija očekivanja kada sam došao na okupljanje. Ovo nije ono što sam želeo. Teško mi je da prihvatim ovu ulogu. Ako ne budem imao kontinuitet igara, biće mi teško da i dalje da budem član ove grupe iako mi je veoma lepo kada sam u drštvu sa reprezentativnim kolegama“, rekao je Pedro.

Španska javnost spekuliše da je Pedro nezadovoljan činjenicom da je član prve postaveNolito koji ima manji reprezentativni staž od njega. Interesantno je da se Pedro i Nolitopominju i kao potencijalna pojačanja Barselone. Moguć je povratak jednog od njih na Kamp Nou.

„Nolito bi se uklopio, ali ne znam da li bi prihvatio ulogu rezerve“, rekao je Pedro i priznao da je malo verovatna opcija da će se ovog leta vratiti u Kataloniju posle samo jedne sezone u Čelsiju. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar