Самоубиство адвоката уз опроштајно писмо

Познати београдски адвокат Марко Кастратовић (43) убио се јутрос у својој канцеларији на Врачару. Пре него што је испалио у себе метак из ловачке пушке, Кастратовић је оставио опроштајно писмо

Србија 20.06.2016 | 15:37
Самоубиство адвоката уз опроштајно писмо
Како се незванично сазнаје, трагедија се догодуила нешто после девет часова. Пријатељ покојног Кастратовића дошао је у његов стан нешто пре 10 сати и затекао језив призор.

"Марко је живео сам. Полиција и Хитна помоћ брзо су стигле у стан у којем је и имао канцеларију, али њему није било помоћи", каже извор упућен у истрагу и појашњава да је тело послато на обдукцију, као и да је увиђају присуствовао заменик Вишег тужиоца.

Марко Кастратовић био је син угледног адвоката Страхиње Кастратовића. Заједно са оцем заступао је покојног доктора Ненада Боројевића, некадашњег директора Института за онкологију Србије који је био оптућен за злоупотребу положаја.

Такође, у предмету "Децедра" у ком се докторима једне приватне клинике судило за несавесно лечење и смрт Јелице Радовић (19), Кастратовић је заступао породицу несрећне девојке.Прошле године, Марко Кастратовић био је мета непознатих нападача који су га пресрели на Врачару, уболи ножем и отели му торбицу са новцем.

(Курир/Информер)
(Фото: Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар